Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pozrav všem growerům
pozim se blíží kytky chytaj květ a krásný barvy no radost pohledět.Kytky na foto jsou NL5xHaze ta menčí a to větší hovádko je noname ale jakej Obě vě jsou dvakrát pohnojeny AlgaBloom- 1zálivka 6ml/1,5l
2zálivka 10ml/1,5ml
U tohoto políčka se mi už objěvila plíseň na G13 tak uvidim za týden jestli se znova objeví tak pujde pod kosu už je docela pěkně zralá ale ta WW co je u ní se do květu zatim moc nemá no snad to dožene
opět vše pohnojeno zatim jen 2x AlgaBloom v poměru
1zálivka 21ml/5l
2zálivka 25ml/5l
Snaž se jen tu plísen ukočírovat, je škoda ji celou seknout .. mě pomohlo savo na plísen (ale měl sem strach že to chytne celou kytku, ale je v pohodě) ale to byla poslední možnost, zkus slivovicu nebo zubní pastu pokud nechceš kupovat drahé přípravky, ale předem to všechno dej pryč tu plísen a neošahávej zdravé palice protože spory budeš mít na prstech.
Zdravim Growers,
tak tu máme menčí UP nejzralejší kytky G13xMTF už je jenom na vodě ale zase se objevila plíseň tak ji dam týden a pujde, moc zní nebude a letos mi zbyla jen tahle tak to bude tak simbolický košt :-) .
Zdravim growers,
tak sem tu zase s malým up fotem co se jak děje.Počasí je horší a horší ale plíseň se mi objevila jen na 3 kytkách co sem doposud skloidil a to jsou G13xMTF, noname, NL5xhaze.Nadále venku zůstávají WW, JH, OB.nejhezčí modely a dozrávaj tak dloho no chci je nechat až do konce řína tak snad se poštěstí
Zdravim Growers,
tak to konečně přišlo ganjobraní proběhlo včera zrána sice eště hlásí počasí pěkný tak plíseň už déle nedovolila!Jediný přeživší jsou ty dvě WW co jsou ukryty na balkonu z příspěvku č.43 kde na ně neprší tak jim dam život do konce října a pak pujdou