Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v poslednej dobe bol dost samcov tak sa to na fleku dost zriedilo,ostalo tam 5 kuskov a z toho 3 su v plnom kvete,jedna zacala len teraz kvitnut a posledna ukazuje pomalicky uz prve blizny....takze uz vsetko samice,sice 5 je nic moc ale hadam daco bude este v kukurici su 3 rastliny a to dve White SatinxSilverado a jedna Noname ale tie to asi nestihnu,no co uz...a doma je jedna White Widow tiez samica..potom tu mame aj jeden problem,trapi ma nejaky cierny hmyz viete mi povedat co je to??viac fotky
1.spominany hmyz ktory je na kazdej rastline a neviem ci nejako velmo skodi...poradte co to je a ako proti nemu bojovat
2-3.Big BudxSilverado mensi z dvojice,zacal akurat kvitnut
4-5.TNRxIce
Původní příspěvek od SKUNK211 v poslednej dobe bol dost samcov tak sa to na fleku dost
1.spominany hmyz ktory je na kazdej rastline a neviem ci nejako velmo skodi...poradte co to je a ako proti nemu bojovat
no praveze mne sa to moc nezda nikdy som tam nieco take podobne nenasiel,skor som myslel ze je to s tych malich musiek..no uvidime nieco kupim nejaky postrek na skodce....
niekto kto mi poradi ako bojovat s tym hmyzom,please???a etse jedna otazka chcel som vediet ci sa oplati presadit rastlinu z prispevku 32 posledna fotka lebo este ani nezacala kvitnut a je v kukurici,tak pochybujem ze to stihne,ze by som ju presadil inde aj tak takto s nej nic nebude......diky za radyyy
B.A.C. Plant Vitality Plus....skvely bio postrek, ktory mozes po 5 dnoch znova aplikovat na rastlinku....pomaha to aj v raste aj v kvete....pouzivam len to a nedam na to dopustit....
Je to trosku drahsie, ale stoji to za to...
alebo v Cesky vyrobok... BioOil....obsahuje repkovy olej a je to vraj velmi ucinne...
nech sa ti dari, mas velmi pekny grow, bolo by skoda, zeby ti to tie svine pozrali....
tak diky za rady ja este prejdem poriadne thread so skodcami aj o listoch a uvidime a pripadne sa skusim zajtra v zahradkarstve ne nejky pripravok spytat a uvidime ci zaberie....zatim cusss a diky
takze po dlhom case uptade,boli problemy s pc aj lenivost heh......skoro vsetko je uz suche,na svete su posledne 3 kusky...smokereport bude coskoro ked dam dokopy fotky .....zatim cus
Tak konecne aj nejake obrazky budu dneska a aky taky smokereport.Zacal by som asi tak ako boli kosene rastliny......
TNRxIce
Dost sklamal,male riedke sisky a aj slabsi ucinok,skor taka pohodovka ktora sa da fajcit cely den,vona nadherna ako po nejakom ovoci,vynos bol len dakych 30g na jednej rastline ale potesi..tak fotky
Tato rastlina bola najvacsie prekvapenie siel som ju asi po 2 mesiacoch pozriet a skosit lebo bola v kuku.a bola uz polka oktobra tak uz aj kuku budu kosit....aspon som si to myslel.... ale prisiel som tam a bola tam rastlina asi 1,8m vysoka plna sisiek....
NoName Muro(semena indor)
takze vynos bol dost dobry,ucinok aj napriek tomu ze jej chybali este 2 tyzden je vinikajuci,uz po prvom sluku odpaluje do neba
vona taka divoka...chut trochu tazka na pluca ale zaroven cista...
rastlina nebola ani raz pohnojena ani poliata.....fotess
dalsia na rade je TNRxSkunk1
dorastla do vysky 2 metrov,vynos celkom dobry,ale mohlo to byt aj lepsie...vona jemne korenista,chut sladka a ucinik dobry uz po prvom sluku,,,skor taka aktivna trava,ziadne uspavadlo.....
este jednu TNRxSkunk1 mensiu som skosil ale este nemam fotky potriedene......a teraz nejake fotky rastlin ktore su na fleku.....najskor dva Big BudxSilverado,dlho ich trapili problemy s husenicami,aplikoval som postrek dufam to pomohlo....obidve sa krasne sfarbili do fialova...tipujem im este tak 2 tyzdne max......kukajte