Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja idem v červnu prvy krat pestovat 3x fem. Tundry kolko mislite priblizne ze z toho dostanem G. ked to dam na pole pouzijem zahradnicky substrat a hnojivo na rust kravske a na kvet slepacince dakujem.Vela štastia z pestenim
Annapurna x Cobra
Auto Blueberry x Fast Bud
Auto Mazar
BCN Diesel
Big devil
La Frutta Di Venus
La Musa
Lowryder 2 x Auto AK47
Flash Babylon
Red Dwarf
Snowryder
Supersonic Cristal Storm
Syrup
Thunder Bloody Marry
Ultraviolet
Tak nakonec mi vysel jenom white dwarf (ze zeme vykoukl po trech dnech) a jeste dve seminka Lowryder 2 x Auto AK47. Tzn hodne velky neuspech pri kliceni (pochybuju ze po dvou tydnech jeste neco vyleze z hliny ) ... treba jsem mel jenom nejake nedozrale seminka - nejsem si vedom nejake chyby pri vysevu .... ach jo, doufam ze alespon nejaky samec bude, jinak to bude dost nepovedeny pest.
No já se teprve chystám. Už mám řízky Jack Diesel, Super Skunk, potí se v řízkárně a přemýšlím nad semínkama Critical + automatic, nebo Haze automatic. Možná vyhraje klasika BlueBerry :-)
ahoj groweri...ja idem tohto roku 1. automat...
chcem to vyskusat na 2x...tak teraz idem 6 rastliniek
su z Paradise Seeds Amsterdam
2x...Pandora
2x...Vertigo
2x....Automaria ll
sadit idem do 22l nadob, zemina (Central park)..predhnojena na 6 tyzdnov.....PH 5-6,5.....
semiacka sa prave prerezali, zajtra vecer idu do mini crepnikov...
pestu zdar...
...len tak medzi recou...1.seminko kostlo...8euri...drahota
Původní příspěvek od rub a dub Caute,
aku odrodu by ste mi poradili ked chcem aby silno slapala a hodila minimalne 30 G na rastlinu? (:
Projeď si někde v eshopu modely automatický a piď se po výnosu a po obsahu THC, ta co bude mít největší výnos a největší obsah THC vyhrává a pak už jenom klikej a házej do košíku
Mě nehorázně zmastil Red Dwarf, měl jsem dvě kytky, dohromady tak 40 germánů, ale musel jsem to rozdat bo jsem se to pak bál hulit.
tak letos zkouším automaty poprvé.
první várku semínek sem koupil někdy na začátku dubna a to:
Green-O-matic 5 kousků
Syrup 5 ks
- tyhle mazlíky sem šoupnul ke kamíkovi pod 600 w sodíkovku do skříně a vůbec nemam přehled jak si stojej.
druhý kolo proběhlo minulej tejden a u výběru rozhodla cena.
výběr padnul na northen light od groweru - 10 ks
pukly uplně všechny ale zatim nevylezli tak uvidim...
příští měsíc plánuju zasít asi něco z tohoto:
black jack - 3 ks
big devil - 3 ks
haze auto - 3ks
mazar auto - 3 ks
snad mi to kua letos nevyberou.. většinou ke mě chodily čórovat koncem srpna a to už to bude dávno schované nebo zkouřené.
Tak to by me velice zajimalo jak tohle dopadlo protoze jsem od DP evidentne koupila stejnou kombinaci barvenych seminek a ja osobne jsem se nikdy nesetkala s tak spatnou klicivosti a s tak spatnou kvalitou rostlin...jak jsi dopadl ty?