Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok, takže to asi pak ješte vyhodím ven ale mám takové dva dotázky.když mám v boxu přesně 12/12 a venku je třeba 14/10 nepřepne se mě zpět do růstu? A kytku vyhodit ven když je ve skříni den a venku noc nebo naopak? protože mě skříň svétí přes noc. Jinak mam na zahradě kytku na kterou z rána paří slunko tak 3-4 hodiny a zbytek dne stín a je už parádně nakvetlá a už i trochu osypaná.. mám to hodit k ní nebo aby na to svítilo slunce celý den? Díky za rady
Tak sorry že to tu spamuju ale není co dělat tak jsem kytku vyhodil ven. lampa se mi zapíná v 6 večer a já ji vyhodil cca o pul pate. tazkze bude mit po 10,5 hodinách tmy tak 4 h světla a zítra pěkně cca od 8 od rána do 7 večer sluníčko. Dostala ještě plnou dávku bloomu 5ml na litr a tí litrem jsem to pěkně prolil. Hnojím ještě páč když nejsou ve skříni tak je plánuju venku ještě nějaký čas mít takže se i na flush dostane.
Tak přidávám nějaké fota. Jsou to fota mého venku. nechtělo se mi zakládat další thread tak to hodím sem. Už je pěkně nakvetlý. aj osypaný. Odhadne někdo kdy přibližně se to bude sklízet? Pro srovnání na poslední foto je vpravo moje kytka ze skříně. venek zatím hnojím 5mlBooolu na litr. cca 2 litry denně. kytku ze skříně jsem už dnes prolil jen čistou vodou. Pokusím se ještě na nějaký průplach sehnat final solution...
Tak vážení se už nedočkáme Moje ruce a ruce kamarádů byly rychlejší Ve třech lidech sme smotli dva špeky čistě bez tabáku a chuť byla taková kekelovitá Zkouřilo to docela pěkně. člověk nebyl vůbec zasekaný. stávek mě vydržel tak něco přes hodinku.
Přidává pěst který se tentokrát odehrává u kamaráda. Jedná se o OrangeBudxNoName. jede se pod tesko úsporkama. Na růst Plagron Alga Grow a na květ je nachystaný nějaký BloomBastic z Canafestu. Skříň vylepená isotermickou folii. 3 PC větráky-přítah, odtah a ofuk.
Kytky se pokusíme co nejvíc roztáhnout, poohýbat a pojedeme Scrog.
Kyti přestěhovány do větší skříně mimo pokoj. jediný problém je teplota asi 16 stupňů. POkusíme se skříň zvenku zateplit polistyrenem a taky snad už bude brzo lepší světlo které tu skříň taky trochu vytopí. Už jsou jasné 3 samice.
Včera přepnuto na květ. pohnojeno bloomem z cannafestu. Zjišťujeme že bez te sody to bude asi na prd. kdyby tu mel nekdo klidne nejaky i dost jety set cca 150w za nejaky velmi rozumny peníz, tak se mi prosím ozvěte.