Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska stala se scéna jak z hororového filmu...při kastraci koulí z jedné koule jen zlatavý prach se zatřpytil a spadl na hlínu...ještě že jsem kastroval venku bez té cirkulace vzduchu...už jsem othal asi tak 120 koulí ... doufám že nebudu zklízet jen kupu nezralých semen...to by mě asi pěkně nasralo
Orange Bud
jinak teplota 28°c
vlhkost cca 65°c
už nebudu hnojit holky budou pít jen vodu ...
Tak po dlouhe době asi po týdnu jsem se donutil udělat fotky :-)
46.den květu teplota 28°c
vlhkost 65°
Kytky dostávají dva týdny vodu
Nonamka ukazuje známky přehnojení...poslední dávka krystalonu byla dvojnásobná,oproti hodnotám na návodu.Zprva se ji začli kroutit listy dovnitř,to bylo dost možné, protože jsem chtěl znát hranici přelití a tak sem obě kytky přelil..Orange Bud na vysokou dávku hnojiva ani vysokou dávku vody nezareagoval,pouze zesílil tak jak tomu vždy po pohnojení bylo.Noname také zesílil dokonce je už na první pohled viditelná pryskyřice.Po kroucení listů prřišli spálené konce čepelí listů ale ne moc.A jako poslední problém se objevilo žlutohnědé žebrování na listech,myslím že je to nedostatkem a nebo nadbytkem nějakého prvku způsobené přehnojením...ph neměřím takže nemohu zjistit o jaký problém se přesně jedná.Navíc si myslím že více jak 60dní květu mít Noname nebude.