Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-tenhle model by mel kvest 55-65 dní, ale ja jsem chtěl před sklizní nechat pár dní tmy a nevim jak hodně ta kytinka ještě dozraje, jestli mam vypnout sodík jak bude plyskyřice na listech ještě bíla a během těch pár dnů lehce zhnědne a nebo to mam provést o pár dni později...? Chtěl bych z toho dostat teda více high než stoned
-zase jeden detail z 45 dne
-štve mě, že jsem si koupil semínka abych měl fialku a zatim mi to moc fialové nepřipadá snad to aspoň bude dobrůtka když už nic ...
Mě se to moc líbí, ten začátek nevypadal úplně top, ale nakonec si myslim, že se ti vede pěkně, jinak myslim, že tu první jak jsi musel seknout, že měla právě málo živin, jak jsi to nehnojil v růstu.. Vypadá to na dusík, jak byly vybledlý.. No jinak paráda, K+