Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » grow 400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Luckas
Stálý Člen

Karma uživatele Luckas - 94% PěstitelskáKarma uživatele Luckas - 94% PěstitelskáKarma uživatele Luckas - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Nebula, Himalayan Gold

Old Post 21-04-2011 v 18:30 PM
Luckas je offline   Profil uživatele Luckas   Find more posts by Luckas   Foto galerie člena Luckas   Click here to Send Luckas a Private Message   Add Luckas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

no pekne to maš....hlavne cumim jak jsou porad zelene!

Old Post 21-04-2011 v 20:00 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luckas
Stálý Člen

Karma uživatele Luckas - 94% PěstitelskáKarma uživatele Luckas - 94% PěstitelskáKarma uživatele Luckas - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

díky... dávám jim pořád bohatou výživu, tak si myslím, že se jim daří a zelenaj

Old Post 21-04-2011 v 22:14 PM
Luckas je offline   Profil uživatele Luckas   Find more posts by Luckas   Foto galerie člena Luckas   Click here to Send Luckas a Private Message   Add Luckas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Zdravím pány a dámy ;-)
Jsem tu opět po trošku delší době. ale fotit to častěj, nepoznáte rozdíl..!! :-) jak říkám, jsem zde a máme tady 50. den dvanáctihodinové periody.. chloupky nám už na všech kytkách hnědnou, krom Nebuly, ta si dává na čas. favoritem stále zůstává Mandal spolu se Super Silver Hazem 8-) jsou to rozkošné klony a s parádním výnosem, řečeno od oka.. čas se nám krátí a do 14 dnů bych měl sklízet. čas jsem zkrátil na 11 hodin a na začátku flushingu ho zkrouhnu ještě o hoďku. zítra kytky čekaj Enzymy, pak jim dám ještě do neděle jednou výživu, znovu Enzymy a začnu prolívat vodou!!!!! ať se hezky pročistěj :-) přidávám pár dalších fotek, pro potěšení očka, jak Vaše tak i mého.. jen bych měl pár skromných dotazů.. odpovědí se mi sice ještě nedostalo ( i vy jste skromní :-D ), ale zkusím to.. při flushingu mám PH snížit?? kdesi jsem četl, že jo, na nějakých 4,8 PH. a pak ještě jeden dotázek, proč kytkám vypnout světlo na poslední 2 dny, je to znatelná změna u šišek nebo proč se to vlastně dělá??????

Old Post 04-05-2011 v 14:41 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

....................

Old Post 04-05-2011 v 14:45 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

hola hola, 55. den volá :-)
tak dámy a pánové, už máme za sebou 2x flushing, přepnul jsem na dest hodin, ať to pěkně dojede a příští týden, nejpozděj za deset dní kosíme 8-) bude to postupně, jestli ovšem ty zbývající nedoženou zpoždění :-) kytky jsou vzkutku krásný, nalitý až mi z toho vypadávaj oči z důlku :-D spokojenost.. jen se uvidí kolik toho bude naváhu!!snad budu o výnos a zkušenosti bohatší.. tudíž přikládám nějaký fotky.. mějte se a smějte a našim hokejistům fanděte!!!!! zdárec párec

Old Post 12-05-2011 v 14:36 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

hola hola, 55. den volá :-)
tak dámy a pánové, už máme za sebou 2x flushing, přepnul jsem na dest hodin, ať to pěkně dojede a příští týden, nejpozděj za deset dní kosíme 8-) bude to postupně, jestli ovšem ty zbývající nedoženou zpoždění :-) kytky jsou vzkutku krásný, nalitý až mi z toho vypadávaj oči z důlku :-D spokojenost.. jen se uvidí kolik toho bude naváhu!!snad budu o výnos a zkušenosti bohatší.. tudíž přikládám nějaký fotky.. mějte se a smějte a našim hokejistům fanděte!!!!! zdárec párec

1.-3. all plants
4. a 5. Mandala

Old Post 12-05-2011 v 14:37 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

6. Mandala
7.- 9. Power Plant
10. Super Silver Haze

Old Post 12-05-2011 v 14:41 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

11. a 12. SSH
Jirka Paroubků nám to pak smotne :-)

Old Post 12-05-2011 v 14:44 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

tak a je tu 61. den.. dnes po šťastné výhře nad Rusama, jsem zkosil první 3 kytky!!!! na řadu přišli Super Silver Haze :-) šišky jsou luxusní, nádherně orošené, chlupy jsou krásně hnedě.. aroma výborný, docela i silný :-) nicméně listy jsem ostříhal a před a po nafotil.. byli zabarvené do fialova, což přidalo na kráse.. ještě zbývá zklidit 3x Power Plant, 3x Mandala, 1x Himalayan gold a po jednom Nebulu.. tady jsou slíbený fotky. flusing probíhá už týden, ale myslím a zbytek přijde zkosit 64. - 65. den..

Old Post 15-05-2011 v 21:00 PM
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

a ještě....

Old Post 15-05-2011 v 21:08 PM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

hmmm pekne ,,MC"!

Old Post 16-05-2011 v 13:14 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

jsem tady obden a opět zkosené další dvě kytky.. tentokrát na řadu přišli Power Planty. jak jsem psal už dřív, nepatřili mezi mé favority a taky to potvrdili!! palice nic moc, jak velikost, tak orošení pryskyřicí. vůně je lahodná, provoněla to hezky, ale to je tak vše.. možná je to mnou, ale výnos nebude nic velkého. hodně olistěné, na první pohled to nevypadá špatně, ale na druhý... no jak říkám, jsem z toho trošku zklamaný.. však posuďte sami nebo napište svoje zkušenosti s touhle odrůdou. ;-) zítra na řadu přijdou Mandaly a to bude teprv mazec 8-) tady jsou slíbené fotky a zdárec párec

Old Post 17-05-2011 v 21:52 PM
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

zdravím chci se zeptat jak si spokojen stím TT a jaká je hlučnost dalo by se u toho i spát? Máš to jinak pekný, peace

Old Post 17-05-2011 v 22:27 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luckas
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

zdarec chlape.. TT je na odvětrání úplně luxusní... i přes pacháč jede dosti solidně!!! jen mě nasrali v tom internetovým obchodě.. psali u něj, že jdou přepínat rychlosti a nejdou... jinak hlučnost je celkem velké... ale v mím případě to nevadí.. ale v tvým, bys určitě klidné spaní neměl :-D co jsem slyšel jsou v tomhle směru dobrý UFO větráky a nebo popřípadě koupit či si vyrobit nějakej tlumič v podobě skříňky okolo a vycpat molitanem či nějakým izolantem!! jinak díky

Old Post 17-05-2011 v 22:55 PM
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Tak to bych jim to tam omlátil o hlavu na ty dve rychlosti bych spoléhál především, já bych chtel TT 125 a myslel jsem že by se to mohlo ješte regulovat tímhle, jukni to by ti mohlo pomoc i na teplotu v boxu já ho koupil v kaflandu za 130Kč a myslím že by se tím dal utíšit ten hluk nemyslíš když to pojede např.na poloviční výkon. snažím se o tech TT dozvedet víc jak kdo je stím spokojen ale zatím wins ufo ale ten je docela drahej :-/

http://www.profi-elektronika.cz/stm...1/id/50-128850/

Old Post 17-05-2011 v 23:10 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-09-2020 - 5 grow MIX SIX 400w - 22 odpovědí
27-03-2020 - 2. Grow 600w - 10 odpovědí
19-06-2016 - First grow 400w - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás