Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tývoe, tak nějakej mladej debílek (asi) si přeskočil plot a vzal si sour diesela přímo před barrackem , před pár dny sem dost zahnojil všim po ruce (včetně lignohumátu) , měsíc na květu ,, si to určitě užije
Čórek drzost nezná mezí já zase zjistil, že ty nonamy co mi venku počórovali, vúbec nemakaj (cestou po nich sem našel dostatek palic na okošt). Takže pánové čórkaři, dobrou chuť.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Hoj, toho Pamira ti doporucuju, loni na nem byly brutalni sisky, viz galerka 2010...
Jinak corky co k tomu rict, zlamat jim pracky... u nas uz taky radi, pomale se to zacina tocit, to co je venku v lese tam zustava a to co lidi opecovavaj na zahrade mizi... svine!
sme vzhledem k počasí zkosily další čtyři 8miles high z f1 semínka na políčku D,
a pak jedno semínko sugar black rose na B (fotka1) - druhý semínko ještě tejden potřebuje min. a jinak celkem fajná kytka roste rychle na indiku , voní sladce ovocně , paličky tvrdý, obsypanost dobrá a výnos by byl lepší kdybych hnojil ale to neřešim
tak super, Nepalese Jam to stíhá luxusně - je jasný že objednáme na příští rok
rychle roste, hnojil sem to jen jednou v růstu a jednou v květu, chuťks sladká, stav déletrvající sativa high without afterstone effect
hehe tak ten týpek si ty největší kytky na A vzal i přes varování o použití tří insekticidů o jeho vylízanosti svědčí taky to , že už před těma třema tejdnama rozštípl plot a bez sebemenších zábran nechal díru jako prase, i když měl o dvacet metrů dál žebřík z obou stran do toho oplocenýho fleku
santa maria už byla asi zralá , 8miles high taky v poslední fázi a bílej rus teprve začínal pořádně paličatět. tak na čorky ať si vychutnaj chemky
edit dělám si prdel, nic sem tam nelil, jenom nechal vzkaz
tak dneska symbolicky poslední aktivita venku okolo trávy . uff to bylo náročný zas pro prsty letos
tak tyhle sem sekl ale ještě tejden by chtěly , od příštího tejdne makám úplně v prdeli , takže sem to musel vzít ... navíc mám na starosti daleko víc plodin než tuhletu drogu
sugar black rose druhá kytka
agent orange
pro mě dobrej model s dobrym větvením a skvělou vůní i obsypaností ale potřebuje péči a slunko. plíseň si ho celkem dává jak je pozdnější, na ven ovšem nedoporučuju
8miles high
tři phena nestíhaly, ale už taky vypadaj na přijatelnou kosu takže taky šly. na ven doporučuju pokud nejste náročnější
chocojuana
dvě malý kytky jenom, zajímavý i velký palice, myslim že bude taky hodně fajn
purple maroc1
celkem velký šišky nakonec ,ale vzal sem jen vršky - PM1 ten chtěl o trochu dýl ještě
...a úplně nakonec poslední mohykán sweet pink grapefruit ten nestíhá vůbec a maximálně tak do masti, ale vůni má skvělou ...