Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jinak 6.3 jsem ji stipnul jeste jednou boo nemam money na svetla a pod 30W kvest je skoda tak to brzdim jak to jde .. foto dodam.... pocitam ze tak do dvou tejdnu prepnu na kvet 150 W usporka ale zatim neni setrim .... dneska jsem ji potahal a prostipal .. foto dodam .... filtrik jsem jeste neresil,jen jsem pokoukal po cenach
tak tohle by byl aktualni stavek psaciho stolecku na levo blazniva defornace zacala tak tri dny zpatky kvest,tak ze by to mohla bejt..critical ta jedinana byla autoflowering..jinak ma ctyri patyrka je takova svetlonka tak uvidime davam ji uz bastu na kvet zacinam s plargon bloom 2ml na o,5l + phyt. 1ml na 0.5l
na pravo v predu je A- ma skoro mesic a zacina silyt ma ctyri patra a ma podobnou barvu i stavbu jako critical ale neni tak vytahla, davam ji 2ml grow na 0.5l + 1ml phyt. na 0.5l .... za ni je jeden ze rizku ty jsou v poho zakorenujou..no a posledni slecna prostipana a potahana .. hnojky beze zmen..zacina se nam to tam zelenat
je to trosku rozmazany tak to by byl jeste spodek a zaroven konec dnesnich prizpevku z me strany by to bylo pro dnesek vse...pestu zdar a at nam kvetou
no a konecne v cera jsem prepnul oficialne na kvet nechal jsem tam jenom C a ten critical no a pro zbytek musel poridit jiny bydleni , vmacknul jsem je do supliku foto a aktualni stavek z dneska dodam zejtra .. mimochodem zacina to bejt cejtit o filtru mam zatim jen predstavu... poridil jsem za par slupek filtr do digestore .. tak ho tam skusim o weekendu soupnout snad to zabere ale nemyslim bo s uhlikovym filtrem to nema nic spolecnuho.. spis to vypada jako molitan .. no nevym ....skusim..
tak takhle se to tvari dneska...vzadu vrohu si uz treti tejden vesele kvete critical.. pred nim je sest tejdnu stary A....jedou sem ho stip a necham ho kvyct s ostatnima. no a uprostred je .... kdo vy co to vlastne je... C