Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Posledních pár bílých blizen , tak si říkám , že už vysadím vodu a pomalu to dojede.... sebere si to poslední zbytky hnojek ze zeminy a tak všechno...
jenže ejhle ... ono to vlastně jako médium potřebuje vodu pro přijímání jakýchkoliv živin
bylo mě to dost divný že po dvou dnech to neukazovalo žádný změny )
peace N
Kvítka dostávají od včerejšího večera 48h tmy během kterých ještě živoří s posledním zbytkem čisté vody a nejspíš v zítřejších odpoledních hodinách půjdou pod kudlu...
Čau byl sem teď nějakou dobu v tahu , tak přidám výsledek teď...
V suchém stavu toho bylo 50g +- takže spokojenost
Kouření velmi umocňující a do společnosti se mi moc neoplatilo , spíš taková filmová záležitost na relax po práci ...
Určitě bych příště použil jako SoG.jedna kytka kterou sem nezastřihl vytvořila šílenej prasečí mikrák tvrdej jak šutr...
zastřihnuté taky v pohodě , ale paličky byly podstatně řidší...
takže fakt nestříhat.
Zatím peace
Mám rozjeté další kolo 4x euforia tak sledujte nadále