Hlava
Mad Head
|
citace: |
Původní příspěvek od robbbie
taky cekam a nic se nedeje... |
citace: |
Původní příspěvek od prcek23
hlavne se nesmejte ale rucne .... trva to asi tak 1.5hod. s urizlou petkou ale ma 3.5litru ale mel jsem dole auto baterii a cerpdlo s hadici ... to bylo v pohode ale odeslo uz to asi vydrzim ted zalejvam uz 500ml... takze to dny davaj vklydu je to dost hliny a holky papaj jako divy... dodam foto uz jsme tejden na 12hod... |
..nech ho zalejvá hele prcek , vim co to je zalejvat pole otočíš kohoutkem a je to , hehe , no tak to dělal můj děda profik ješte za komárů , otočit kohoutek a 3ha zeli zalito jako prd no abych neplácal jen historky z mládí , taky mě to sralo ale ručně máš nejlepši přehled o tom jak ktera kytka chlastá ale to se nedá u 92ks , no jak piše 1,5hod , no to ale je fofr ne ?? Hele pořid si tohle , namíchej v kybli , nalej a zalej http://www.svet-travniku.cz/zadovy-...lo-485/d-70335/ , jsou i jiny typy , hledat , 20l najenou celkem postačí , kdyžtak namíchaš méně . Ješte jak zjistim kolik sem do květináče nalil ?? Jednoduše , pokud nemate na postřikovači regulaci tak natlakovat a strcit trysku do nadoby a zmáčknout , počitáš 3sec a dost , to co ti vyteklo naleješ do odměrky , ted víš kolik ti toho vyteklo za 3sec , dalši množství si snadno spocitaš sám , cau Hlava
|