Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja když sem viděl ty moje semínka tak sem vubec uvazoval,jestli je to trava...a nakonec by jich bylo 5 kdybych jednomu nepomrdal klicek :-)...byly takový malý celohnědý
SKŘÍŇKA ZE ZHORA
takhle to vypadá když odklopím ,,strop,, po každé straně sou 2 rozprostřený maximálně navlhčený hadrový plinky...levá strana je pozvednutá o trochu víc aby usporka byla rovně...kvalitu a profesionalitu vidíte na 1. pohled nahoru to ještě pujde tak o 5cm...vlhcim ty hadry 1 deně...možná eště vymyslím jednu jakoby nalevo naproti clfce...
Tady je celek...Ten větrák jede o dost míň i tak to mám zaplý pouze na 1 úrovni...hadru na větráku vlhčím 1,2x denně.nemúže to ten větrák připosrat?v úrovni vrcholků je okolo 25°...Clf 125W květ...změnil jsem to proto,že to bylo dost problémový s tím homemadem už...dole je ještě asi 5 cm podloha z knížek...kytky a stěny skříně rosím 2x denně...Zálivka je 2x za 3 dny...voda co proteče je hned pryč jak vidíte.Kolik vy myslíte že je asi ideál vždálenost od clf když mám jakz takz ofuk a hodne dobrej odfuk??když je všude vlhko tak to taky sráží teplotu...v pokoji bývá 20°...ráno tak 18...režim je:světlo od 22:00 do 18:00...bojím se,že tma není 100%ní...když to svítí,pár škvírama to z venku krasně vidím...
takhle je to něak s těma plenkama...absolutně strach z požáru nemám...nebývají ani vyschlé,ani teplé když znova vlhčím...ani ta na vetráku...ale tu je potřeba častěc...jakej je váš názor??udělaný je to tak aby neblokovaly ventilator a nespadly dolů...vlhkost to zvedá parádně...od toho co je tam mám mam furt celý okno orosený
Sem rád,že se už pěkně chytly všecky...ale rozdíl je furt velkej mezi tou ,,snat,,favoritkou.všechny byly zavedený stonkem podzemí ke kraji...stonek je zahrabanej cm,2 nad deložákama.pomáhám tomu kancelářskýma sponama...za lár dni je vydělám...stejně tak,když větrák fouká na list,ktrej je pak strasně zvedlej...na některejch místech list má malinkatej kousek okraje jakoby přehnojenej...na některejch listech hnědá skvrna jakoby od barvy(myslím stopy po tom listovým hnojivu...nastrikal sem ho na 1 list ,,víc,, a byl do hodiny v hajzlu)...ale nic to nedokazuje páč se to má stříkat ze 40cm a né ze 4 :-O :-O
ale ty vady sou fakt minimální...naposled sem je hnojil listovým a zalivkovým zároveň asi 4 dny z5..další bude za 3,4 dny...smrdí po rajčatech(ne,opravdu sem si nespletl semínka :-))
má pěkný listy,myslím 4 patra...jak říkám...10cm je v zemi :-) Zajímalo by mě,jak by to mohlo bejt s kořenama...mám tu kulatý 2,5 litrový květniky takže bych někdy molh přesadit...není to zbytečný,když je zamýšlím nařezat na outdoor?dost by mi to i posralo výšku :-(
tak tady je z boku...snad mě nezradí holka! ...Za jak dlouho by mohla udělat 1.řízeček??vedle listů bejvaj takový zelený chloupky...dycky jeden...preflowers ani koule to nebudou,takže co?pokaždé se těším až ji ráno uvidím a dost fanatizmu kurva
Čuste...nemúžou bejt ty mensi hnedy skvrnky na listech zpusobený malíma květináčema??maj 900 mililitrů ...zatím to je neškodný ale radsi resim ted,nez bude pozde :-) mám nachystaný 2.5 litrovky
ahoj. Kde se ti na listech delaj mensi hnedy fleky? Ja sem mel taky takovej problem. Muj prvni box byl na usporkach a obcas sem je postrikal. a zacly se delat fleky na listech, kdyz sem prestal strikat tak to prestalo. tak bud byl nejak chemicky upravovanej povrch ty flasky nebo to proste nevim cim bylo. ted mam na rust taky cfl a nedela to kdyz to postrikam.
Původní příspěvek od Klamath ahoj. Kde se ti na listech delaj mensi hnedy fleky? Ja sem mel taky takovej problem. Muj prvni box byl na usporkach a obcas sem je postrikal. a zacly se delat fleky na listech, kdyz sem prestal strikat tak to prestalo. tak bud byl nejak chemicky upravovanej povrch ty flasky nebo to proste nevim cim bylo. ted mam na rust taky cfl a nedela to kdyz to postrikam.
To jsou bíle fleky .. to se t akorád usadí chlor nebo nějaké svinstva z vody na listech jak se voda odpaří Toho bych se nebál
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
spalený od lampy to není...je to spis na spodnich listech...asi tak 3 milimetry to meri dycky...jakoby narezavělý...vččera sem přesadil do vetsich kvetinacu a zadny mrchy sem v tom nenasel
tak sem to něak nafotil...začínám cejtit ze neco bude špatně...zatím eště nevypadaj něak tragicky...ale zacinaj se trosku veset listy,straci trosku barvu a ty fleky se taky mírně rozšiřujou...
a další...dneska sem po tejdnu zas zahnojil...tak uvidim co to udela...asi to bude to vy**** PH...mám drevitej popel...typly by ste to na kyselou nebo zásaditou???
skus toto http://grower.cz/pestovani/navody/z...jeni/7.html#106 su tam vsetky problemi ja si myslim ze ph,a preliate a prehnojene,,,, a zalievku davam tak ze pichnem prest do kevitnacikou a ke je mokri v hlbke 3-4 cm az potom zalievam,,,