Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tajcto em taky pobavilo hlaven sem nemoh s tech fotek.. a včera večer sem se o tom bavil se známim prej udeláem ot samí jako andree99 sem h omusel poslat do pryč..
jinak je to asi trošku trdlo no hlavne všude samí meno a myslí si že pokoří holandský seedsbanky
Jo ja uz vim i jeho jméno atd , no je to blbec , doufám že mu nekdo nabije hubu za ty semena , tady už sem to zařídil , nikdo neojebe Hlavu
je to kreten tebe ani ojebat nejde a hlavne dneska jsem mu psal jeslt iej to vlastní selekce a jeho odpoved na mejl byla : že neví původ semen že bere od nekoho ve velkym .. tak mi to nedalo a napsal sem mu od koho bere ve velkym emajl sem poslal v 11:47 a do tedka bez odpovedi...
no jestli ty kytky budou stát za to, tak si MOŽNÁ od něj nějákou koupim. Uvidíme. Určitě to to koupilo dost lidí. možna bude nějáký thred o tom, jak to roste
2 luky19: techniku si letos chci dat na zahradku na chate, minuly rok sem tam mel nejaky skunky, sice noname, ale davali dost. Jenze mi vetsinu nekdo ukrad, tak tak hodim letos tehcniku aby se pripadna corka pos*ala, az to bude hulit
Já se právě o to starat budu, aby měl případný zloděj pocit, že to je něco kvalitního . a pak si hodim aukci na aukri jako náš Bithcisek a budu prodavat 5 semen za 300 a budu milionář
frek: s tou technikou to je blbost, technické odrůdy jsou záměrně hermafroditizovány, tzn. že ti to zkurví celou úrodu na km daleko
¨
tady bych to zavřel
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
No jakože nesměju se
Asi týden z5 jsem informoval i aukro a na den to hodiny adminům a ti se o něj postaraly -
jsme rádi, že jste se na nás obrátila s upozorněním na prodejce stjulia. Uvedeného prodejce jsme předali k prověření příslušným administrátorům.
S přáním pěkného dne a pozdravem
--
Lenka Dynková
Zákaznický servis
Aukro s. r. o.
nám. T. G. Masaryka 1280, Zlín
a stjulia (bitchíísek je odstraněn) . Ted jsem psal aukru i na toho vojtapavlicek , který je taky v tom BitchiiSek King Seeds zapleten Nebudeme trpět takové chuje co to mají jen na výdělek a ještě ojebou tolik lidí. něčím co je pěkná sračka , když ani bitchíísek nepoznal samca ..
Původní příspěvek od jestedman frek: s tou technikou to je blbost, technické odrůdy jsou záměrně hermafroditizovány, tzn. že ti to zkurví celou úrodu na km daleko
¨
tady bych to zavřel
Takže "Aukce byla odstraněna zaměstnancem Aukra" , tím to je uzavřeno , díky Hlava