Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
18. den květu moc hezky to vypadá a začíná to i vonět
paličky se nalejvaj a chlupatěj některý chloupky Apolla 11 začínaj na okrajích pomalu do oranžovýho nádechu mno a ve waterfarm mi ph klesá což je údajně normální alespoň v gshopu poudáli a proto přidávám Ph + po kapkách abych se vešel mezi 5,8-6,2 páč jedině při těchhle hodnotách mi holky papaj ráno jsme jim naládoval Ec 2,3 a odpoledne měli 1,87 o vodě ani nemluvě tu musim přidávat teď už 2l denně a to jen do WF
ostatní květináče taktéž každej den zalejvám páč 2 dny a listy jsou dolů teda u těch truhlíků kde mám femky ty se vytáhli nejvíc mno a spodní listy zežloutli takŽe jsem jim přidal ještě poloviční dávku růstového plagronu spolu s alga bloomem dle předpisu výrobce a jestli nezezelenaj tak to pořádně propláchnu vodou
Původní příspěvek od TomasD 19. den květu nedalo mi to a zblejsknul jsem si je
kladu si však jednu otázku neměl bych to trochu prostříhat ? poraďte vidim to na kytkách Že na ty co jde světla víc maj větší palice jenomže i víc prostoru kolem sebe , už jsem některý velký listy odstřihnul ale nejni to málo ?
cau dost tomu pomůze ,když ostrihas u vsech vrchnich listů půlku, ja to udelal tedka, a bylo to hodne poznat. Ale celý listy bych rozhodně nestříhal. já osobně dicky jen zkoušim vzít list lehce proti směru nez roste, a když jde sám a lehce, tak ho rostlina nepotřebuje... ale tohle jde jen u tech starších listů , novy listy rostliny takhle nepouští.A spodky bych vystřihal uplně klidně at neberou ziviny, ja ostrihal uz , když sem přepinal.A s kolínkama si muzes taky pěkne pohrát aby se dostalo světlo i ke spodkům.
Jinak ti to kvete krásně.
ještě pár holek a nakonec celek včera jsem jim dával krmení plagron algabloom a půlku dávky grow kvůli některejm spodním listům žloutnou a taky preventivně hlídám ph před zalitím
čau, hle jak na to taky koukám, budeš mít lampu hrozně vysoko nad rostlinama ne?Nebo to máš kůli focení?Protože ty nejvyšší jsou hrozně vytáhly.Nejlepší by bylo zlomit je a srovnat na stejnou vejšku, nebo ohnout nějak ke straně a pohrat si s rozmištěním rostlin, jestli to jde. Já bych dal lampu co nejníž
Už se ti to paličatí hezky :-)
Mno lampu mám od těch nejvyších cca 5cm teda když nefotim, holky nevykazujou známky popálení za což vděčim 50CM ofukem kterej teď jede na rychlost 3 takŽe se holky a vzduch hejbou dělá to skoro až průvan lámat už je nebudu páč se zdá Že to nejni potřeba jelikož ty nižší tvoŘej moc pěkný palice a ty vyšši už taky pro příště vim že síťka na SCROG a stejná genetika jinudy cesta nevede
Předem se omlouvám za nedokonČení threadu, málo času ,kosa byla zklamání na gramy ale velký úspěch na efekt a chuť celkem 310G ,nejlepší a nejvíc g měla shining silver haze 2 femky daly 60g zastřižené fimem, WF ačkoli se nezdála a tvořila více malých palic než salámy dalo to celkem 110g, apollo 13 moc voňavej matroš, teď mám postavenej hydro systémek kterej příští týden rozjedu ,doufám že se vyhnu potížím s PH tim že zásobník má 90litrů
a proto to nechám dýl růst a dám tam míň kytek třeba 20 a už jen do hydra s AHčkama to zkusim ještě jednou a pak mi asi dojdou což bude třeba důvod koupit jiný hnojiva