Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Abaddon Nevíte čím to je ?? tato kitka je jako na steroidech.. uplně jina než ostatní ..
Ma velke tuhe listy a větve jsou větší než stonek... ostatní mají jinou stavbu a ne jako tato žene jakoby chtěla něco dohnat.. má mega potenciál....
kámo nechci bejt neználek jo...ale víš jistě že to neni samec? já bych totiž řek že to samec bude chová se tak a má i takto rozházený patra a takhle nevšední stonky nvm přijde mi to divný dávej si na ní bacha....i když to vypadá jako blbost
mno hele ja taky nechci delat zadny predsudky ani te strasit, ale muj prvni pest sem jel ze semen GHS fem a vyrostla mi fakt nadherna kytka, nejvetsi a nejzdravejsi ze vsech. Kdyz sem prepnul na kvet tak sem zjistil ze je to samec
Včera večer jsem řešil první problém . jedna z kapilár pouštěla vice vody než ostatni takže jsem jednu kitičku přelíval..
listy zežloutly a růst se zastavil..
Řešení:
seřídil jsem kapiláru a zvíšil teplotu v boxu... dnes rano je substrát už jen lehce navlhly, nechám ho ještě chvilku proschnout a uvidím jak kitička pojede .. jinak dám s příští zálivkou trochu víc dusíku na 2kitičkách jde vidět nedostatek do 2-3dnu budou už snad vpohodě
Ták dnes opět zapleteno až na toho jednoho přelitého chudáčka se maji k světu za 3dny je budu mít na rustu 20dní a jsou zapletené do 25cm výšky pletiva.. proto jsem se rozhodl do 3dnů přepnout na 12/12 jelikož mám strach aby to nepřerostlo..tak držtě pěsti.. foto dodám v den přepnutí zatím čau Abaddon
Dnes jsem nainstaloval nový drip snad bude fungovat lépe opět home made.. koupil jsem 6x 1m kapilár 6jehel a v hornbachu hadici a přípojky k zahradni hadici "rychlospojka na hadici" všech 6ks kapilar jsme svařil k sobě a nakonec jsem je svařečkou na plast přivařil k té rychlospojce.. nakonec stačilo jen hadici k cerpadlu a tradá bylo hotovo
to klamath : ah jo nejsou podmínky až bude lepší foták
Dnes budu přecházet na květové hnojivo doporučil mě ho můj dlouholetý kamarád který sním měl již mnoho úspěchu.. jde o hnojivo značky Argo : Rosea (na růže) N-P-K hodnoty jsou 4.0%-6.0%-7.0%
(/N/dusík,/P/fosfor,/K/draslík) což si myslím že jsou docela krásné hodnoty a za 1l jsem dal 70kč v porovnání s hnojivy z growshopu je toto hnojivo promě ideálni..
Hele tak s timhle zkusenost nemam, ale jelikoz je to tak levny tak to bude chemka. Chtelo by to tam hodit aspon tejden proplach. ja jedu radsi organicky od bio-bizz.
ale proti gustu zadnej disputat