Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem celkem zvědav,jak to dopadne čistě venku v zemi.Určitě je nejlepší týhle odrůdě nechat víc prostoru kolem sebe pro kořeny.
Co se týká kvality semínek.I u mě to nebylo nijak valný co se vzhledu a klíčivosti týká.
Musím zmínit,že jsem tu várku semen dostal zadarmo jako bonus.Bylo to zřejmě i kůli stáří a taky proto,že to byla moje první objednávka semen od ZENseeds.
Na stránkách ZEN seeds tuhle odrůdu loni či před loni vyřadily z nabídky a nyní je tam opět zpátky.Nejspíš nová čerstvá várka semen.
hmm tak ještě jednou - dvě semínka byly už v růstu na nic při prvním klonování. druhý dvě sem nechal. jedna je venku - pheno1,,, a pheno2 dozrála pod 400w / 6l hlína v 58.dni - čerstvě seklá. no posuďte sami, pheno2 shit, aspon má tvrdý paličky když už nic. venku se taky předvedla úplně nejhůř tak snad ta jednička bude dělat menší čest odrůdě, mnoo
každopádně čerstvej fresh stock semen může bejt úplně jinde ! takže neztrácet naději s timhle shitem , můžete mít luxusnější kytky a větší štěstí
...a ještě k tomu skoro nezhuluje !
tak sem měl štěstí všechny čtyři phena mají palice fialový, tudíž jak píše kolega , fakt slabý - já to dám do masti
jeden ten phenotip zmašťuje dobře musim říct, ale ten byl nestabilní a je jen tak za oknem u kámoše
citace:
Původní příspěvek od MagicHerb FIALKA
Stav je mírnější.Žádnej rozbíječ.Taková pohodička.
Mám zato,že je zde v tomhle phenotypu velká převaha Purpurea Ticinensis(případně Viking),která prý není sama o sobě moc silná,proto se taky hojně kříží.
zhodnocení by to chtělo novou várku semínek a chytnout dobrý pheno
abych nezapomněl, třeba něco předvede poslední pheno 1 venku