Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » HAZED ERDPURT (Zenseeds DK)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
MagicHerb
Stálý Člen

Karma uživatele MagicHerb - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Jsem celkem zvědav,jak to dopadne čistě venku v zemi.Určitě je nejlepší týhle odrůdě nechat víc prostoru kolem sebe pro kořeny.

Co se týká kvality semínek.I u mě to nebylo nijak valný co se vzhledu a klíčivosti týká.

Musím zmínit,že jsem tu várku semen dostal zadarmo jako bonus.Bylo to zřejmě i kůli stáří a taky proto,že to byla moje první objednávka semen od ZENseeds.

Na stránkách ZEN seeds tuhle odrůdu loni či před loni vyřadily z nabídky a nyní je tam opět zpátky.Nejspíš nová čerstvá várka semen.

http://www.zenseeds.com/index.php/h...0&category_id=3

Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.

AFRICA COLLECTION-WOS

Magic Dwarf AUTOFLOWER fem 3.round outdoor grow

Old Post 20-06-2011 v 09:48 AM
MagicHerb je offline   Profil uživatele MagicHerb   Find more posts by MagicHerb   Foto galerie člena MagicHerb   Click here to Send MagicHerb a Private Message   Add MagicHerb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MagicHerb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

hmm tak ještě jednou - dvě semínka byly už v růstu na nic při prvním klonování. druhý dvě sem nechal. jedna je venku - pheno1,,, a pheno2 dozrála pod 400w / 6l hlína v 58.dni - čerstvě seklá. no posuďte sami, pheno2 shit, aspon má tvrdý paličky když už nic. venku se taky předvedla úplně nejhůř tak snad ta jednička bude dělat menší čest odrůdě, mnoo

každopádně čerstvej fresh stock semen může bejt úplně jinde ! takže neztrácet naději s timhle shitem , můžete mít luxusnější kytky a větší štěstí

Naposledy upravil 21-07-2011 v 16:56 PM

Old Post 21-07-2011 v 16:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

...a ještě k tomu skoro nezhuluje !
tak sem měl štěstí všechny čtyři phena mají palice fialový, tudíž jak píše kolega , fakt slabý - já to dám do masti
jeden ten phenotip zmašťuje dobře musim říct, ale ten byl nestabilní a je jen tak za oknem u kámoše
citace:
Původní příspěvek od MagicHerb
FIALKA
Stav je mírnější.Žádnej rozbíječ.Taková pohodička.
Mám zato,že je zde v tomhle phenotypu velká převaha Purpurea Ticinensis(případně Viking),která prý není sama o sobě moc silná,proto se taky hojně kříží.

zhodnocení by to chtělo novou várku semínek a chytnout dobrý pheno

abych nezapomněl, třeba něco předvede poslední pheno 1 venku

Old Post 28-07-2011 v 09:41 AM
Host
Host

Příspěvek č. 36

tak tohle pheno poslední se předvedlo , bohužel bylo čorknutý. silnější stoned a early sklizeň (cca 25.9.)

Old Post 02-10-2011 v 13:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás