Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj poradi nekdo 400wsodik aeroponie rostlinky 62 dni 31 byli na 18/6 vybojka a advancet hydroponics rust pote prepnuty a zmnena slozeni hnojiva na kvet vybojka na kvet a 12/12 ale nechteji kvest jen asi po celkem 50 dnech se objevili naznaky kveteni pestiky ale jinak zadna zmnena, EC kolem 2,1 ph by melo byt kolem 5,5-5,8(odesel ph metr ) takze nevim presne jinak jsou pekne silme krasne vybarvene jen mi porad rostou pri prepnuti meli cca35cm dnes cca95-100 ale zatim bez kvetu je to podkrovy takze pres noc topi vybojka 25-30 stupnu a pres den maji kolem 20 stupnu ale musim priznat bze se asi po tydnu v kvetu popalili o vybojku neuhlidal jsem rychli rust Dik
Původní příspěvek od serfar Ahoj poradi nekdo 400wsodik aeroponie rostlinky 62 dni 31 byli na 18/6 vybojka a advancet hydroponics rust pote prepnuty a zmnena slozeni hnojiva na kvet vybojka na kvet a 12/12 ale nechteji kvest jen asi po celkem 50 dnech se objevili naznaky kveteni pestiky ale jinak zadna zmnena, EC kolem 2,1 ph by melo byt kolem 5,5-5,8(odesel ph metr ) takze nevim presne jinak jsou pekne silme krasne vybarvene jen mi porad rostou pri prepnuti meli cca35cm dnes cca95-100 ale zatim bez kvetu je to podkrovy takze pres noc topi vybojka 25-30 stupnu a pres den maji kolem 20 stupnu ale musim priznat bze se asi po tydnu v kvetu popalili o vybojku neuhlidal jsem rychli rust Dik
Nevím, jestli je to tím vedrem. Ale marně se snažím zorientovat v tvých číslech. Prý 62 dní staré a 31 dní na růstu. A pak zase píšeš, že nekvetou i po 50 dnech (čeho? periody 12/12?) Každopádě to nesedí. )
Pokud ale byly ty kytky ze semen, tak je logické, že se jim po měsíci nechce do květu. Kytky ze semen jsem nechával na periodě 18/6 minimálně 2 měsíce.
Jsou ze semínek klony?
A co je to za model?
Jinak ja tomu rozumim tak, ze je ma 62 dni, po 31 dnech je prepnul nacez se po cca 19 dnech 12/12 objevili pestíky...