Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
brry večer prajem ,tak máme tu 35 deň kevtu (ak sa nemílym : ) , tak mam nove info dnes mi dorazila ( premňa ako začiatočnika ) skvela víbava = 200w cfl / red, yellow spektrum 2700k
+ 5 ks (fem ) white rino
+ 5ks (fem) mix = ( Great white shark , lemon skunk, white rino, train wreck, cheese )
takže vás prosim o nejake rady ohladom druhov mojich krasavic :p
či bisa to dalo nejak v boxe zmixovať abi mi to neprerostlo pretože mam višku cca max 60 cm výšks a tak isto aj širka
+ dufam žemi to tam uchladi ( 3x pc vetrak 80cm ) = 1x ofuk, 1x odtah 1x pritah
brry večer prajem ,tak máme tu 35 deň kevtu (ak sa nemílym : ) , tak mam nove info dnes mi dorazila ( premňa ako začiatočnika ) skvela víbava = 200w cfl / red, yellow spektrum 2700k
+ 5 ks (fem ) white rino / Green house seed)
+ 5ks (fem) mix = ( Great white shark , lemon skunk, white rino, train wreck, cheese ) / (green... ) = 87 e tak dúfam že to bude aj zato stať : )
takže vás prosim o nejake rady ohladom druhov mojich ,,krasavic" :p
či bisa to dalo nejak v boxe zmixovať abi mi to neprerostlo pretože mam višku cca max 60 cm a tak isto aj širka
+ dufam žemi to tam uchladi ( 3x pc vetrak 80cm ) = 1x ofuk, 1x odtah 1x pritah
+ mam tam už teras hodiť tu 200w za tych 3x 23w+ 1x 30w ? či necham to uz dorasť tak ako to je a dalšie kolo bisom frčal asi rhia 5 ks