Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, v té garáži musíš mít velkou kosu a vlastně každým otevřením vrat ji vyvětráš a vyhřátej vzduch pustíš pánu bohu do oken Izolovat box moc nepomůže, když je hodně chladnej venkovní vzduch. Kytky asi zas potřebujou cirkulující vzduch, takže vypnutý odtah to taky nevytrhne, ani nevytopí. Co poradit??? Počkej na jaro-léto-podzim a budeš to mít v poho. Nechci blbě kecat, žvatlat, ale tohle je podstatná věc která tě mohla napadnou dříve před uskutečněním projektu
cau jak tu zminil nekdo tak by se dali pouzit ty topitka-ty bych rek ze nebudou zas tak drahy, uplne vypnout odtah. a zaridit prisun potřebneho oxidu pro rostliny nejak jinak... myslim ze jsem o tom nekde neco cet, pouzij hledani :-)
je fakt, že vygooglovat si to umí každej... bo skoro každej To není o pěstování. ale spíš o hledání informací. Když si na zimu rožnu box v nevytopené místnosti a budu čekat že blbá sodíkovka mi z toho udělá ráj pod umělím osvětlšním, tak budu řešitz asi podobné problémy!!! Stačí když k tomuhle řeknu demence???? Ostatní řešení problémů mi nestojí ani za řeč! SORRRY