Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pic, já bych se na to vysral ....zkus mrknout tady je taky budha jak to vypada a posud si zo sam navíc prej ty lístečky vyživujou palice ale to nevim jistě...
Vsechny vrchni vetve urcite nechej. Byt tebou tak to necham na kvetu min. 3 tydny bez zasahu, max bych zacal pulit velke listy (popr. i ustrihnout sem tam cely list pokud fakt hodne stini). Potom bych se zameril na spodni vetve na ktere se nedostane tolik svetla a ty bych klidne cele odstrihnul, ony stejne kvuli nedostatku svetla zakrni a nebude na nich skoro nic. Hlavne nestrihej nic co roste vyse nez je 1/3 kytky.
Co si myslíte o nápadu ohýbání listů?
Experimentálně sem nasadil pár kolínek na řapínky listů , které stínily nižším paličkám
Myslíte , že to bude mít nějaký efekt , nebo listy odejdou?
Jop díkec , po ohnutí listí se pěkně prosvětlili i pálky z nižších vrstev... však ono to nějak dopadne ...
Fotky nabuším v nejbližší době , mám pěkně naprd foťák a na fotkách focených tímhle zmetkem není skoro nic vidět..
Rostliny pěkně nahodili na květ ukázují dost pestíků, jen mám problém s posr*nýma třásněnkama , zítra to šplíchnu nikotinem a uvidí se
Bojím se v týhle době už šplíchat talstarem aby se to neprojevilo na chuti...
Tak jo zdravím spolugrowery sem tu s nějakou tou aktualizací...
Budhové se parádně nafukují.Je vidět každým dnem , že zvětšují objem..
Na kvetení nemůžu nadávat, jen mě štve , že sem trochu zanedbal růstovou fázi...
Příští kolo si určitě pohraju s ohýbáním a se sítí na scrog dost přemýšlím o vertikalu.U
rčitě by se to dalo ošéfit i líp /viz gravedigger/ , mám vršky různě vysoko a celý je to takový čudný . Doufám že z toho vymlátím aspon takovejch 30g jinak to bude potupa )
Jinak další průšvih sou ty posra*ný třásněnky , jak já je nenávidím ...
Stříkám každej čtvrtej den bioOlem a nic moc ... obvykle se do těch čtyřech dnů znovu objeví v hojných počtech...
Mno doufám že to dojedu do zdárného konce
Každopádně se nemůžu dočkat jak si tenhle model dopěstuju a začoudím. přikládám nějaké fotos...
jo to buď určo přihodím v nejbližší době , mám to tedka dost hektický
40.den květu
hnojím 7ml na litr biobizz bloom
vůně skvělá osvěžující ale je vidět že to není zas až tak výnosnej modýlek ... odhadem tak 40 g bude ale i tak bude co kouřit , moc se těším
12 dní starý fotos , ale zas tak moc se toho nezměnilo
paldy akorát zhnědly a možná se trochu nafoukly , ale už nic moc zásadního...
dneska sem oškubal listí , dávám 2 dny a kosim