Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Matkárna pod 125 CLF
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Já třeba klonuju do suchejch kostek a hned prdnu do foliáčku a kostka si natáhne sama tu vodu co tam mám.
Máš je v nějakým foliáčku předpokládám?

Old Post 31-10-2010 v 11:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HKcylon
Stálý Člen

Karma uživatele HKcylon - 88% PěstitelskáKarma uživatele HKcylon - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Mám tam malej pařníček ale vodou to nepodlejvám... aby neuhnily kořeny.

Projekt Bubble Gum 2012
------------------------------------------
AERO 250/400W Dynamite

Old Post 31-10-2010 v 12:33 PM
HKcylon je offline   Profil uživatele HKcylon   Find more posts by HKcylon   Foto galerie člena HKcylon   Click here to Send HKcylon a Private Message   Add HKcylon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od HKcylon
Joa ešte se zeptám zkušených clonerů: Dost často mi uschnou řízky. Je možné že to je tím že namočenou RW kostu moc vymáčknu a je pak vlhká jen chvíli ? Řízky nekropím... Ale asi zkusím tu kostku tolik nemačkat aby byla víc mokrá..
pls Help

čest, když jsou ty kostky vyschlý tak je normálně zaleju (no spíš prokapu ) a no problem.

Old Post 31-10-2010 v 14:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 36

citace:
Mám tam malej pařníček ale vodou to nepodlejvám... aby neuhnily kořeny.

Mám tam tak cenťák vody, možná trochu víc a nikdy mi nehnily kořínky.

Old Post 01-11-2010 v 00:42 AM
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

... i já mám v pařníčku od 0,5 do 1 cm vody....Podle mě přelití není zase tak hrozný jako vyschnutí!!!!Jedu to jako kolega Mirex, dávám je do suchý kostky a ta si sama natáhne vodu ze dna pařníku....Nějaký ztráty jsou ale to asi jako u každýho. Z cca 50 ks to třeba 3 nerozchoděj ale z toho bych nedělal vědu a ani nedělám :-))).....

Old Post 01-11-2010 v 14:53 PM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HKcylon
Stálý Člen

Karma uživatele HKcylon - 88% PěstitelskáKarma uživatele HKcylon - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Czus,
sem taj s dalším dotazem, tenhle samec kterej je na fotce je danej bokem a takhle kvete, jen nevím kdy a jak z něj dostanu pil, zkoušel sem uříznout větev a dát ji do vázy a pod to noviny. po 2 dnech se nic neděje. máte někdo nějakou radu či vychytávku ?

Projekt Bubble Gum 2012
AERO 250/400W Dynamite

Old Post 06-11-2010 v 11:00 AM
HKcylon je offline   Profil uživatele HKcylon   Find more posts by HKcylon   Foto galerie člena HKcylon   Click here to Send HKcylon a Private Message   Add HKcylon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirHerry
Stálý Člen

Karma uživatele sirHerry - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

ja bych ji jen ohnul na kytce treba nad ty noviny a čekal než to řezat...ona bude stejne dozravat a sypat pyl postupne...a to poznas az se otevrou a vylezou takovy žluty ptakoviny xD

Old Post 06-11-2010 v 11:24 AM
sirHerry je offline   Profil uživatele sirHerry   Find more posts by sirHerry   Foto galerie člena sirHerry   Click here to Send sirHerry a Private Message   Add sirHerry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

Ja to dělám tak že dám samčí květ do mikroteňáku, opatrně nasadím na větvičku kterou chci osouložit a pak s tím zaklepu a opatrně zas ten pytlik sundám, hlavně si vypni větráky až to budeš dělat

Old Post 06-11-2010 v 13:36 PM
HKcylon
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

citace:
Původní příspěvek od Mirex
Ja to dělám tak že dám samčí květ do mikroteňáku, opatrně nasadím na větvičku kterou chci osouložit a pak s tím zaklepu a opatrně zas ten pytlik sundám, hlavně si vypni větráky až to budeš dělat

jasný. mě šlo ale oto jak ten pyl dostat z těch samců, budu muset počkat až to popraská ...

Projekt Bubble Gum 2012
AERO 250/400W Dynamite

Old Post 07-11-2010 v 11:09 AM
Host
Host

Příspěvek č. 42

citace:

jasný. mě šlo ale oto jak ten pyl dostat z těch samců, budu muset počkat až to popraská ...

Jo jo, já si to myslel ...
Postav samce na papír a postupně sesypávej pyl.

Old Post 07-11-2010 v 16:24 PM
HKcylon
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Zdarec moji rádcové,
potřebuju poradit, pyl jsem konečně nějakej dostal (mám radost) ale teďka hledám jak dlouho semena zrajou. já abych věděl kdy mám dát pyl na kytky a za jak dlouho budou hotovy.
díky !!!!

Projekt Bubble Gum 2012
AERO 250/400W Dynamite

Old Post 11-11-2010 v 06:23 AM
Host
Host

Příspěvek č. 44

Jakmile bude dost blizen tak to osoulož, zralost semen poznáš, budou vidět, koukat z palic, myslím že semena zrajou stejnou dobu jako udává banka flowering time.

Old Post 11-11-2010 v 07:47 AM
HKcylon
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

pockej takze můžou růst treba 7 tejdnu ? ja myslel ze budou tak za 2-3 tejdny

Projekt Bubble Gum 2012
AERO 250/400W Dynamite

Old Post 11-11-2010 v 08:18 AM
Host
Host

Příspěvek č. 46

citace:
pockej takze můžou růst treba 7 tejdnu ? ja myslel ze budou tak za 2-3 tejdny

Samozřejmě, ty ses taky v matčině lůně nevyvinul za tři měsíce

Old Post 11-11-2010 v 10:21 AM
HKcylon
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Takže nakonec sem nechal pouze jeden Double gum a teďka šlechtím Skunk 1 a nově i Blueberry.
viz photos

Projekt Bubble Gum 2012
AERO 250/400W Dynamite

Old Post 23-12-2010 v 13:23 PM
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

...ahojda, tak jak pokračujeme, něco nového????Od jaký banky je ta Blueberry????

Old Post 08-02-2011 v 09:38 AM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás