Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od HKcylon Joa ešte se zeptám zkušených clonerů: Dost často mi uschnou řízky. Je možné že to je tím že namočenou RW kostu moc vymáčknu a je pak vlhká jen chvíli ? Řízky nekropím... Ale asi zkusím tu kostku tolik nemačkat aby byla víc mokrá..
pls Help
čest, když jsou ty kostky vyschlý tak je normálně zaleju (no spíš prokapu ) a no problem.
... i já mám v pařníčku od 0,5 do 1 cm vody....Podle mě přelití není zase tak hrozný jako vyschnutí!!!!Jedu to jako kolega Mirex, dávám je do suchý kostky a ta si sama natáhne vodu ze dna pařníku....Nějaký ztráty jsou ale to asi jako u každýho. Z cca 50 ks to třeba 3 nerozchoděj ale z toho bych nedělal vědu a ani nedělám :-))).....
Czus,
sem taj s dalším dotazem, tenhle samec kterej je na fotce je danej bokem a takhle kvete, jen nevím kdy a jak z něj dostanu pil, zkoušel sem uříznout větev a dát ji do vázy a pod to noviny. po 2 dnech se nic neděje. máte někdo nějakou radu či vychytávku ?
ja bych ji jen ohnul na kytce treba nad ty noviny a čekal než to řezat...ona bude stejne dozravat a sypat pyl postupne...a to poznas az se otevrou a vylezou takovy žluty ptakoviny xD
Ja to dělám tak že dám samčí květ do mikroteňáku, opatrně nasadím na větvičku kterou chci osouložit a pak s tím zaklepu a opatrně zas ten pytlik sundám, hlavně si vypni větráky až to budeš dělat
Původní příspěvek od Mirex Ja to dělám tak že dám samčí květ do mikroteňáku, opatrně nasadím na větvičku kterou chci osouložit a pak s tím zaklepu a opatrně zas ten pytlik sundám, hlavně si vypni větráky až to budeš dělat
jasný. mě šlo ale oto jak ten pyl dostat z těch samců, budu muset počkat až to popraská ...
Zdarec moji rádcové,
potřebuju poradit, pyl jsem konečně nějakej dostal (mám radost) ale teďka hledám jak dlouho semena zrajou. já abych věděl kdy mám dát pyl na kytky a za jak dlouho budou hotovy.
díky !!!!
Jakmile bude dost blizen tak to osoulož, zralost semen poznáš, budou vidět, koukat z palic, myslím že semena zrajou stejnou dobu jako udává banka flowering time.