Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já nikam nespěchám, jen se bojím počasí. Když na to začne pršet, smyje mi to pryskyřici a koncem týdne se má brutálně ochladit.
Jinak, kytce se daří a plíseň jsem zatím nezaznamenal.
Ahoj Groweři.Takže tohle je můj první pořádnej GrowMám 3x herera z řezů.Dával jsem je ven cca na konci června.No a teď vypadaj takhle: http://www.upnito.sk/imggal.php?vie...56643dd25e70ddf
Myslíte, že stihnout dozrát.Je to okolí Hlinska v čechách a já se bojím, aby nezmrzly.Už teď jsou v noci mrazíky.Nebo pomohl, by třeba kolem pařníček, nebo něco?Chtěl bych něco sklidit.To foto je teď ze soboty.Hnojil jsem plagronem a bylo hezky, tak snad se trošku pohnuli.Prosím o radu.
Mám dotaz ohledně počasí podobně jako kolega výše.Mám nějaký kytí venku už pár tejdnů v květu.Tendle tejden bylo opravdu moc pěkně tak doufám že to pokročilo.A s tím se chci i optat pokud bych je ještě tejden nechal začnu riskovat to že bude hodně pršet a večer bude zima pokud se tyhle dvě kombinace daj dohromady pujde to ještě vůbec do květu??? nebo kytka z růstem začne stagnovat.Další věc je samotnej déšt jak moc uškodí pryskyřici respektive jak dlouho musí pršet aby ji to smylo do značné míry ? Konec tohodle tejdne je rozhodujcí vzhedem k tomu že se začne rapidně zhoršovat počasí.
Původní příspěvek od aejk Já nikam nespěchám, jen se bojím počasí. Když na to začne pršet, smyje mi to pryskyřici a koncem týdne se má brutálně ochladit.
Jinak, kytce se daří a plíseň jsem zatím nezaznamenal.
Zdar
Ty voe jak ti muze dest smyt pryskyrici :-D - toho se opravdu bat nemusis, to spise jak ti naprsi do kytiz tak ti to muze zacit plesnivet.
Je urcita teplotni hranice kterou kyti dokazou zvladnout?
Co promrzne driv, korenovy system, nebo rostlina sama?
Popr. muzu rostlinu proti mrazu chranit?
Kyti mi rostou v kvetinacich a za neprizniveho pocasi je muzu schovat, jen se bojim aby v noci neprisel mrazik a kvetniky nepromrzly. Schovavat je na kazdou noc do tepla nejde a to je ceka jeste minimalne mesic.
Původní příspěvek od Seky Je urcita teplotni hranice kterou kyti dokazou zvladnout?
Co promrzne driv, korenovy system, nebo rostlina sama?
Popr. muzu rostlinu proti mrazu chranit?
Kyti mi rostou v kvetinacich a za neprizniveho pocasi je muzu schovat, jen se bojim aby v noci neprisel mrazik a kvetniky nepromrzly. Schovavat je na kazdou noc do tepla nejde a to je ceka jeste minimalne mesic.
Vnější
1. teplota: klesání nebo zvýšení teploty nad určité hranice enzymy denaturují a fotos. se zpomaluje, u nás: fotosyntéza neprobíhá při teplotě nižší než -3 °C a rostliny nerostou při teplotěnižší než 5 °C (-3-5 °C: fotosyntéza a ukládání živin), maximální rychlost u rostlin s Calvinovým cyklem je při 25 °C, u rostlin s Hatchovým-Slackovým je při 30-35 °C
Původní příspěvek od Joohny_Loo5er Ahoj Groweři.Takže tohle je můj první pořádnej GrowMám 3x herera z řezů.Dával jsem je ven cca na konci června.No a teď vypadaj takhle: http://www.upnito.sk/imggal.php?vie...56643dd25e70ddf
Myslíte, že stihnout dozrát.Je to okolí Hlinska v čechách a já se bojím, aby nezmrzly.Už teď jsou v noci mrazíky.Nebo pomohl, by třeba kolem pařníček, nebo něco?Chtěl bych něco sklidit.To foto je teď ze soboty.Hnojil jsem plagronem a bylo hezky, tak snad se trošku pohnuli.Prosím o radu.
Mno všeobecně je známý a mluví se na tom na groweru, že Jack Herrer u nás dozrává pozdě a někdy to nestihne vůbec, záleží jak kterej rok. Žloutnutí listů je příchodem podzimu a nízkích nočních teplot, pálky zůstanou v pohodě zelený dlouho. S dozráváním nic udělat nemůžeš, leda to prdnout někam pod lampu, nebo prostě nechat zrát a sklidit až nasněží a doufat, že z toho bude něco na zhulení.
Jestli to je white ice jak píšeš, tak ten květ maximálně 60 dní. Tudíž jestli bude přijatelně, nechat co nejdéle. Nehrozí že by ti to přezrálo, takže koukat na plíseň, teplotu a tak do 14 dnů sklidit. Já plánuju sklizeň taktéž za 14dní..
Původní příspěvek od krast Jestli to je white ice jak píšeš, tak ten květ maximálně 60 dní. Tudíž jestli bude přijatelně, nechat co nejdéle. Nehrozí že by ti to přezrálo, takže koukat na plíseň, teplotu a tak do 14 dnů sklidit. Já plánuju sklizeň taktéž za 14dní..
Ahoj,ano je to White Ice..jinak splísní zatím problémy nemám..pokud počasí povolí tak bych chtěl to nechat co to pude,pokud ne tak asi jak píšeš 14 dnů..děkuju za odpověd