Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » RAINFORREST 2 / 400W GIB - [GRP]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

zdar, ta lampa není moc idealka, i když jsem tu viděl komplet grow pod červenou ůsporkou. Skočil bych si pro novou 250, nebo něco s modrym světlem. Třebo modrá ůsporka je gut.

Naposledy upravil 23-09-2010 v 10:49 AM

Old Post 23-09-2010 v 10:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od str3p
Cau.

Presoleni je nejdrive videt na spickach listu (jsou oschle). Pokud nic takoveho na listech nepozorujes, tak to zvladaj.
Nicmene. Nevim proc mas tendenci po 6ti dnech zvedat Ec. Je to zbytecny! Ono v hnojeni opravdu plati, ze mene znamena vice. Natoz v aeru ...
Mh lampa je samozrejme na rust lepsi a staci i mensi wataz ale poroste to i pod tim sodikem neboj.

Přesne tak,s metropem si bohate vystačí do max. EC 1,0

Jinak 400W sodík no problemo,nechal bych ho tam.

Old Post 23-09-2010 v 12:36 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

i když je to sodík special na květ?

Naposledy upravil 23-09-2010 v 14:11 PM

Old Post 23-09-2010 v 12:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od masterblaster
i když je to sodík special na květ?

To neznamená,že to pod tím dobře neporoste.Taky používám od začatku do konce jen sodík.

Old Post 23-09-2010 v 13:53 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Master tim myslel to, ze to je sodikova vybojka urcena na kvetovou fazi rostlin - viz. nazev Flower Spectre XTreme Output... GIB dela prave pak i lampu urcenou primo pro rust rostlin... Proto me napadlo, zda tato lampa neni ochuzena o rustove spektrum, kdyz je urcena primo pro kvetovou fazi...

Diky za reakce, growu zdar :-)

Old Post 23-09-2010 v 15:22 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

1.

Old Post 23-09-2010 v 15:30 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Takze vcera jsem se konecne rozhoupal a skocil do kramu pro nejaky teplomer. Akvaristicky bohuzel nebyl k mani, chtel jsem digitalni... Tak jsem sehnal normalni rtutovy okenni teplomer a uchytil ho uvnitr RF a co nevidim, teplota roztoku skoro 25 stupnu, tak jsem tam nahazel PET se zamrzlou vodou a na ventilaci nastavil silnejsi odtah, takze teplota v boxu je ted nejakych 26 a roztok se ted drzi neco malo nad 23 stupni... Abych to trochu mohl jednoduseji monitorovat, tak jsem do roztoku ponoril externi cidlo digitalniho teplomeru, ktere je vodotesne uzavrene v elektrikarske smrskavaci buzirce :-) Snad to bude fungovat jak ma :-D
Snad uz me ted nic neprekvapi...

7 DEN [18/6]

- Teplota den : 25-26 / RH : 80-85%
- Teplota noc : 21-22 / RH : 80-85%
- Teplota roztoku : 23.3
- Hodnota PH : 5.8
- Hodnota EC : 0.84
- Spotřeba : 600 - 700W [84 kW]

Growu zdar!

Old Post 24-09-2010 v 09:39 AM
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

asi bych jim nesolil takovy EC....ja ma doma vodu z kohoutku s EC 0,6 a kdyz jsem jel kytky v bublaku coz je na davkovani hnojiv dost podobny a mel jsem je cca 40-50 cm velky a v kvetu tak jsem jim daval EC 0,9 a bohate to stacilo... kytky pekne zeleny... koreny bílý...metropy jsou v aerosce fakt silny. jestli mas vodu z potoka EC 0,15 tak mi prijde 084 fakt dost na to ze ty kytky nemaj pomalu koreny... navic barva korenu do hneda znamena ze neni neco dobre.vetsinou je to prave ono EC... zkus stahnou treba na 0,4 nechat 2-3 dny a uvidis jak zareagujou....

Old Post 24-09-2010 v 21:16 PM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Je fakt, ze korinky maji trochu tmavejsi barvu, ale to vypada na nachytany bordel z roztoku, dneska ho chci vymenit, furt tam neco plave, ta voda z reky asi nebyla idealni, nechal jsem odstat cistou vodu z kohoutku.
Nejake foto postupu...

8 DEN

Old Post 25-09-2010 v 11:33 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

2.

Old Post 25-09-2010 v 11:37 AM
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Ty koreny jsou v pohode. Dej jim cas a oni pojedou neboj.

Pouzivas peroxid? Jestli ne, tak doporucuju. Udrzuje cistou roztoku a kytkam taky smakuje.

Old Post 26-09-2010 v 00:30 AM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

No jasne, peroxid tam valim taky... 30% H2O2

Old Post 26-09-2010 v 07:32 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Takze dnes jsem dolil cistou odstatou vodu do roztoku, tim jsem snizil EC na 0.70
Kytky spotrebovaly priblizne 10L vody a EC zustavalo stale na stejne hodnote, takze jsem z toho vyvodil, ze hnojiva maji asi dost, kdyz EC neubyva... Do roztoku jsem pridal jen 5ml H2O2 30%.
Zatim to vypada, ze se maji dobre, posudte sami :-)

9 DEN [18/6]

- Teplota roztoku : 23.7
- Hodnota EC : 0.70
- Spotřeba : 600 - 700W [110 kW]

Growu zdar!

Old Post 26-09-2010 v 15:22 PM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

2.

Old Post 26-09-2010 v 15:27 PM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Zdravim growerstvo!
Tak mam tady prvni problem s listy! Do systemu dolevam jen cistou odstatou vodu, kytky ji zacinaji znatelne spotrebovavat, ale hodnota EC je stale stejna... Zajimalo by me, co s nima je. Kytka tvori nove listy uplne bez vady, po case se s nima ale stane to co muzete videt na foto. Jen jedna kytka se zda byt dost odolna, jelikoz ma vadny jen jeden list...
Roztok jsem nakonec nevymenil a zacina se tam stradat bordel cim dal vice i s pouzitim H2O2. Koreny se mi zdaji ve vyborne kondici, snehove bile, rostou jako utrzeny z retezu - to same i kytky, pozoruju rychle zmeny v rustu kazdy den. Dnes jsem se je pokusil zastrihnout FIM technikou...

Diky za rady a doporuceni!

12 DEN [18/6]

- Teplota roztoku : 23.7
- Hodnota EC : 0.60

Growu zdar!

Naposledy upravil D@D 29-09-2010 v 11:00 AM

Old Post 29-09-2010 v 10:48 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

2.

Old Post 29-09-2010 v 10:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás