Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mel jsem tu cest, se s Kahunou od marie setkat osobne a musim rict, ze je to dobry. Strasne me prekvapila vune. Uz dlouho jsem nic takoveho necitil a i ucinek byl fajny. Ja jsem sice ted skoro nehulic, ale todle bylo fakt dobry.
Marii davam za kahunu tak 8 z 10 bodu:-)))
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
nejlepší asi bude, když vám přepíšu poznámky přímo z bitevního pole...
myšlenkovitě mě unášela moc daleko (dost) * rádio - haluze * nohy rozlámaný * zhulenost 9-10/10, chuť 8-9/10, výrazně citrus na chuti, vůně 9/10 * Po totálně nechápajícím rozstřelu hlavy přechází do aktivní fáze. Zvuk skutečně trochu haluze. Stojím. Cher mi rozproudila krev v žilách. Zároveň však v písni říká: Ou, that´s not the Way * Teď jsem chtěl napsat, že vlastně nevím, kde jsem poslední hodinu byl a zjišťuju, že je to teprv půl hodiny. * Solidní odpal. * Reakce na podněty velmi dobrá, i při záseku * ... kouzelný vzoreček * .. jak zraje, její cena roste.. ale to se nedá vyčíslit * ano, Kahuna nabírá sílu a stává se z ní delikateska, takový dezert * vrací mi všechnu mou péči * ztráci mladickou opatrnost a zraje v opravdu nádhernou marihuanu.. *