Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mmaall
Teď jeden dotaz.
Většina growerů nechává kytku dva dny potmě.Proč se nenechává třeba 48 hodin rozsvíceno?To tu kytku taky bude stresovat,nebo ne?
.
To je přece jasny jak facka!
to protože! když na ně neni dva dny vidět (jsou ve tmě) tak oni se zvětšej ,,neboli udělaj tak velky a chutny pálky jaky si přeješ čau
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Zdar kluci a holky
Těch 10 kousků Top 44 je usušeno.Hulit se to dá,kdybych to měl oznámkovat od 1 po 10 tak bzch dal 6.Musím říci že nic moc,možná proto že byly kytky na 10 dní ze skříně za oknem.Nechal jsem si 20g sušiny a ze zbytku zkouším udělat haš.Našel jsem na groweru postup,tak to zkouším.Míchal jsem to z ledem a nechávám ho usadit.No uvidíme.Měl jsem to ve 4 petlahvích,a jelikož nemám poruce žádnou hadičku tak jsem vodu pomály odlíval.A tu spodní dobrotku jsem nalil do jedné petky.Dovečera nechám usadit seženu hadičku odsaju nechám odpařit vodu a hodím foto.