Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemohl by mi nekdo poradit jak dat do kopy elektriku? Mám předřadník, stínení s objímkou, výbojku, ufo, ale zadne kabely mi k tomu neprisly. Muzete mi poradit at nekoupim nejakou hovadinu? Jeste mi má dojit starter a tlumivka. Dohromady uz to snad s nekym dame, ale jake snury koupit? Díky za radu...
Fotka je ihned po zapojení. Ještě koupím sonoflexu bo venťas hučí jak kráva. Snad to pomůže...
Mimochodem venťas je na střeše HB prozatím, na fotce nejde vidět.
Zrovna jsem si dovezl 2m sono 102mm, metr na každý konec venťasu. A ještě regulátor za 400,- vypadá jako spínačky, někdo se tu i na něj ptal a je tu někde fotka, tak snad pošlape.
Přeju hodně zdaru ať to šlape jak má
Tak ,,regulátor,, nešlape. Ani venťas nerozjede ani lampičku, tak nevim. Půjdu ho vrátit.
Ale objevil jsem tohle http://aukro.cz/item1196598704_stmi...3_vyprodej.html
Myslíš, že to bude fungovat? Sono trochu pomohlo, ale stejně to hučí...
jsem rád že alespoň jeden ze sta trýdů, který začíná blbejma dotazama co tu sou opsany 2000x, končí tím, že to dotyčný rozjel! vždy to je jenom dokola, ptát se na to samé a po 3 příspěvcích tread končí.
Potěšil si mě a proto K+
Pokud budeš zakládat trýd v galerce, hoď mi info, jsem zvědavý na první sklizeň. At se daří.
Nesss
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
No hele zkušenosti s ním nemám, protože se mi to zdá zbytečně moc za 1.100 když se dá ta regulace sehnat ze staré vrtačky nebo koupit v příslušenství pro větráky za maximálně 500.. Samo, pokud jsi technický typ nebo máš známého elektrikáře, tak jsi si mohl koupit stavebnici za 200 a jemu pak dát flanděru nebo tak.. Každopádně, ať se daří..
Ahoj.. Zkus ještě nějak pošéfit tu vlhkost.. Jestli vidím dobře (a to určitě), tak máš necelejch 50% co že sice fajn, ale mohlo by klidně být i víc.. Jinak kytí jsou pěkné.. Jak vysoko máš lampu? Ať se daří.. GLE