Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Abych pravdu řek je pěkná blbost si myslet,že z feminizovaný kytky dostaneš v našich venkovních podmínkách nějaký slušný semínko.Spíš samce nebo hermáče.Asi tak.
Jedno seed mi zbylo na příští sezónu.
White Dwarf
cena za kus 8€ = 200Kč z e-shopu.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
POPIS:řidší květy hojně pokryté praskyřicí.Nejzelenější vzhled ze všech.
VŮNĚ:nasládlá,kořeněná,bylinková.
CHUŤ:lehce nasládlá,převážně bylinná(trávová)největší vliv ruderalu-klasik travexx.
STAV:rychlý silný účinek fyzického charakteru.Dokáže pěkně usadit do pohovky.Dobrý na RELAX.Doba účinku 2 hodiny.
punkovej model
WHITE DWARF
POPIS:kompaktní květ.Nejbělejší vzhled ze všech(odtud ten název zřejmě pochází ).Typnul bych to na vliv Afganu.
VŮNĚ:nasládlá,ovocná,pryskiřičnatá.
CHUŤ:lehce nasládlá s dominantní ovocnou složkou a stopou ruderalu.Hustý plný kouř.
STAV:silný rauš,který je vyvážený mezi indikou a sativou.Celkem Happy.Doba trvání účinku něco přes hodinu.
BIG LOW
POPIS:nejvíc se blíží vzhledem k sativě a je solidně posetý pryskyřicí.
VŮNĚ:sladká,ovocná,pryskyřicová.
CHUŤ:lehký kouř,nejovocnější chuť ze všech s lehkým skunk ocasem.Chuť praskyřice se dlouho drží na patře.
STAV:silný rauš dostavujíci se z poslednímy šluky.Nejvíc HigH ze všech díky převaze sativy.Doba trvání kolem 2 hodin.Ideální k posezení s přáteli.
Všechny vzorky by potřebovaly pořádně proschnout a uležet.
Se zvyšujícím se průměrem jointa se zřetelně zlepšuje chuť.
Řepy jsou lepší než brčka.
Závěrečný proplach by zřejmě potřeboval dotáhnout o něco líp(vliv na chuť).Bohužel rostliny v květu nemaj moc dobrou spotřebu vody.Obava z utopení a hnití kořenů.
Dobrý je,že se po odeznění účinku nedostavuje výrazná únava.
Je důležitý správně načasovat sklizeň.
Postup i technika pěstu bez změny až na to,že jsem první 3 ze seznamu dal do cca.10 L květináče a použil Floria substrát na zelené rostliny a palmy.Taky jsem je nechal po celou dobu růstu i květu venku.
Quick one byly ponechány v 5 L kyblících od Primalexu a zasypány Royalty Mixem od Plagrónu + trochu P Grow mixu na dosypání,když se vytáhly.Stanoviště bylo buď za oknem nebo na balkóně.První Quick One se mi v prvním kole zlomil ve větru a už to nerozdejchal.