Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čest, než začneš kutit , tak snad jen jedna věc, není sklo jako sklo , máme různé druhy skel a ty mají různé vlastnosti (propouštění uv, propustnost světla v různých spektrech atd.) . Borosilikátovou láhev asi neseženeš .
33 stupnu teplotu bych fakt neresil a kompenzoval to castejsim zalevanim.popr zesilenim ventilace.Nebo treba nastavit pritah a odtah primo pod lampu a mas v podstate totez co cooltube bez ztrat svetla.
teploty se uz vetsinou drzi okolo 35 stupnu, odtah mam hned pod stinitkem a napadlo mi dat jeste jeden vetracek na druhou stranu aby to lip odhanelo to teplo z ty vybojky
Nemám rád lidi,kteří berou drogy....hlavně celníky.
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
tady je druha kyti, snazim se ji ted trochu roztahnout po pestirne pomoci zavazi aby mohla druha jeste trosku vyrust nez je prepnu, davate prednost zavazim nebo privazani?
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
Já radši přivazuju, protože si je můžu dát přesně do té pozice do které potřebuji.. Používám hlavně drát a teď jsem si koupil pár kolínek, tak uvidíme..
cca po 2,5 - 3 mesicich se konecne ukazalo pohlavi, nastesti sem nedopad tak spatne jak v nekterych pripadech, ze dvou kyticek mi zbyla jedna samice, nastesti ta nejvetsi, nevite nekdo co se samcem? jestli se da nak vyuzit?
Můžeš ho nechat vykvést někde vedle, sebrat pyl na nechat si ho na někdy jindy, nebo ho můžeš dát do mléka a v neposlední řadě ho můžeš nechat ve stejném boxe a hned si zajistit semínka na příští kolo(a)..
Edit: Mohl by jsi prosím kytí vyfotit i z profilu?
jiste tady je
jak se z nej dostanu ten pyl? to mu mam urvat "koule" nebo nejak jinak? navic tuhle se mi nechce nechat oprcat, to bych zkusil na rizek kterej mi zakorenil (for fun sem nechal mensi vetvicky po zastrizeni ve vate, i kdyz se divim ze nechciply)
Nene, nic netrhej pokud chceš ten pyl.. 1) dej samce extra 2) nech ho normálně vykvést 3) Když uvidíš otevřené (nastevřené) "koule", tak pod ně dej papír a klepni do toho váčku..