Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď mě napadla jedna věc.........sice to asi bude něco stát,ale můžu to vydržet
na pár let<<teda doufám>>........!!!!!!!!
Nakoupit velký(hodně velký) černý igel.pitle na komun.odpad.............nadělat do nich pár pidi děr (ať se holkám taky nějak dejchá) mnooo a prostě
..........nandavat a sundavat......světlo,tma............tma,světlo..........
......................
......................a zatmívat.......!!!
.............mam to ale kurva nápady...!!!!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
Tak 2setlitrové pitlíčky bych už doma měl............
.............sice to nejsou ty bitelný silnostěnný,ale aspoň jsou daleko odolnější než než obyčejný do odpaďáků.
Vysolil sem za ňákejch 20ks sice známýmu takmer co stojej 2voje Stařeny ,
ale jako s vratnou investicí jsem byl ty "Děnky" do toho bez rozmyslu
ochoten vrazit.
.......
........A pokud se ňákou nešťastnou náhodou moc nepotrhakj tak směle....
....k tomu samému posloužej i roky následující.
...
....
.....
......
.......
........
------- ,,,,,,,,, ............. ---------A TO SE VYPLATÍ.......!!
Na zatmívání igel.pitlema jsem se nakonec pěkně vysral,protože bez opěrné konstrukce kolem jednotlivejch kytek to stejně nemá cenu.Veškerá váha těch pytlů by akorát zatěžovala vrchní větve kytek.
..........a dyť stejně už pomalu začínaj pučet.......tak co...!!!!
..............příroda "TO" zmákne sama.....!!!
.......pár dní staré fotky...........už se začínaj objevovat první blizny,tak to je dobrá známka toho že se plevel konečně přepnul do květové fáze(konečně).....!!
....1....Nebulla........
....2....mr.I.P..ten růstovej proces nějak odflákla tak snad ten květ zvládne kompletně!!
....3<..Chronici.......
..............cca. tejden zpátky jsem pořídil pár fajnovejch nočních snímků......
............
.............konečně se všechny kytky přepnuly do "produktivního" režimu...!!!
.........mam z toho fakt radost...!!!!!!! <<<<VELKOU>>>
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 16-09-2010 v 00:26 AM
..........a tady je pár vymazleně fajnovejch fotel z uplinulé noci....!!!
......takhle to dopadá když Čert neví co z roupama a nakonec mu v ruce zkončí foťák.......
...........
....................pintlich decentní "SCI-FI"........
...........áť to všem roste ..............a všem chutná
.................."sci-fi Čert"
............doprdel............
.................poslední 4ři dny pořád jenom chčije a chčije,mozol nikde
...a těm kytkám se tudíš do palicovatosti taky nějak 2krát nechce...!!!
.........teď už fakt zbejvá jen to aby byl celej říjen prochcanej,teplota padla ještě o něco níž a někdy v listopadu .................................
.........budu sklízet 4,5 kila "CHUTNÉ" plísně....!!!
..........a pozrálejch palicích jako by se slehla zem,kde nic - tu nic!!!
...tohle je ta krizová verze.........doufám žeto dopadne všechno jinak....
.....samozřejmě k lepšímu...
----všechno to dojede na "LIBOLITÁTU"
........AŤ To všem krásně roste ...........a všem chutná!!!!!!!!!!
..........dneska večer sem vám potkal jedného známého , a von na mě že ať hodim mrkanec na jeho dvůr a smotnem larvu .On že dneska ještě s jedním kolegou málem chcíply někde v lesích ,při zpetnóm přenášení 3tří 30ceti litrovejch máselnic zpátky dom.V každé min. 2uo metroví keřovitý Chronický bestie vobsipaný névíc než 2cmpaldama a očividno jim zcházelo ještě takéch 70%květu ,aby vypadaly k světu. A to ty hovada měli na zejřek v plánu dát všem kytkám kosu.....!!! Někého pacoše
......totiš napadlo že pokud už 4den usilovně chčije ,tak to nezbejvá nic iného něž to dovalit z lesa nazpet a před plísní(která by u kytky která kvete 2-3tejdny dorazila tak začátkem listopadu)se ubráněj hromadnou kosou.Taká plíseň to je svině(když jí dáš na čas)-ale podle nich ti úrodu zdecimuje snad za necelej výkend.Dyť Já mám nasvejch palice 2xtakeový a oni už myslí na žně. Razantně jsem toóó buranum vysvětlil a zejtra holt musej podniknout tu samou tůru co dneska z kopce ,tak zejtra zpátky KOTÁÁÁREM háj.
.............. ..jóóóó ať si to hoděj.. ......nemaj dělat až tak MOC RADIKÁLNÍ závěry
......kosa v půli listopadu(nejdřív)......!!!!
......foto těch t3ří nedozrálejch kresavic budu mít zřejmě ráno..........náasledné info poté dodám.........