Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau,chtel jsem ze zeptat jakto ze uz to mas zrale do takove miry,me treba orange bud zacal kvest tak snad uz v pulce prazdnin,ale i tak o proti tobe je to rozdil. Jinak,mas to hezky!
Nechápu proč 23 letej týpek musí krást nám naše kytky dpč.V tolika letech by se měl sám o sebe postarat a ne být jak malý děcko, že co chci to si vezmu a nezajímámě čí to je a na co to má.Ve 23 letech by možná mohl vědět,že existuje taková malá věcička něco jako semínko a když se dá do země tak z něj vyroste celká pěkná kytka ale je vidět že někteří lidé z 21 století myslí jak v době kamené.Kurva fakt mě to nasralo,toto sem fakt nečekal,takový lxsní kytky.No nechali jsme tam ještě spodky lowkillera a to necháme co nejdýl dojet,buď si je vezme nedozráli a nebo si je vezmeme my dozráli.Nesnáším takovy somráky,co si neumí vypěstovat nebo se jim nechce a chcou jenom hulit ,když chcu hulit,tak základ je si vypěstovat svoje kvalitní brčko ne dpč?A ne jenom hledat,čekovat a pak vykrást někomu jeho radost,potěšení a dobrou náladu
to Aladin:Každá odrůdá má jinej začátek kvetení a délku květu některá dozrává dýl některá dřív,některé odrůdy začnou brzo kvíst(př.Chronic nebo moje fialka ta začíná tak třetí týden o prázkách) některy pozdějš(př.WW)
Čus,jsem nemocnej a nemám co dělat,tak jsem si zašel aspoň párkrát vyblejsknout tu krašulenu fialku.Už jen pár dní a bude už se moc těším.Letos to bude nářez.
zdarec přináším poslední aktualizaci je to smutné se na to dívat..
hned jak sem přišel tak mě to tak zamrzelo ale co máme ještě jedno políčko tak snad něco bude ještě že jsme vrchny otrhali za to jsem rád. takže semínka lowkillerx B-52,
lowkillerx{automat ak47xlowrider2} NEBUDOU
Ahoj growers
Nechtěl bych vás ošidit o náš smokereport,protože si myslím že neni k zahození.Jen škoda hlavního místa,kterému se nevyhli čorky ale vrcholky sme si naštěstí vzali takže něco bylo.A druhé místečko podrželo,takže letos celkem spokojenost.Na to jaké bylo počasí a na tu vlhkost.
E-rocket -Opravdová raketa na jinou planetu :-D,ten fakt dokáže skouřit na velmi velmi ale opravdu velmi dlouho dobu :-D.Chuť mírně nasládlá,a trošku víc kope.Indika ta se nezapře ,E-rocket je drsnej na takovy domaci povalovani u televize nebo sekani u PC Zhulenost 8/10.
Opakem je moje Fialka,ta se dá hulit celej den,je hodně energická na sport,učeni uplná paráda Chuť kakaově oříšková :-D ale nevím no ,skoro vubec nekope.Je to přesně to brko,co si rád vezmu, když du někam na kalbu,žadný komaty,prostě pohodová energická skouřenost 5/10 :-D dozrává velmi brzo už na konci září jsem sklízel.
Lowkiller-Zrovna toho nám počořili nejvíc,ale naštěstí to jeden strom jistil :-D,hodně kope,chuť nasládlá,aji tak voní paličky ty jsou hodně tvrdé a vypadají pěkně obsypaně Zhulenost 6/10
Chronic-toho sme měli letos nejvíc ale bohužel moc se nepovedl hodně brzo dozrál,ale měl trochu plísně,když byl u konce květu byli sme fakt šťastní měli sme 3 kytky,který vypadali fakt obrovsky ale nakonec chuťově sklamal,a zkouřenost 4/10 ale do špeků je zase dobrej .
I když mohl být letošek daleko lepši mě osobně to pohatě stačí a těším se moc na letošní rok.
Děkuji všem co sledovali tento thread.