Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto 1: Matoro Blue 1
Foto 2: Mataro Blue 1 větvení po FIMu..
Foto 3: Mataro Blue 1 stonek
Foto 4: Mataro blue 2
Foto 5: Mataro blue 2 barva original
K dnešnímu dni jsem hlkám prořezal spodní větvičky (samozdřejmě sterilní žiletkou), prostříhal cca 3 žluté listy, zahnojil Terra Bloom, dal postřik Alga press (snad se mi po tom holky rychleji zotaví) a přidal 2 ml na litr HESI TNT complex
Prohlížel jsem holky, jesli nejsou nemocné či jim něco nechybí.. a když už jsem je měl natahané v pokoji, řekl jsem si že je blejsknu.. Pro srovnání, slečna na fotu měří 178 cm
Jojoooo, sousedi jsou v oukeji.. Ostatně ten metr dvacet stačí když větve stahuješ k zemi. já to vlastně ani tak vysoký nechtěl, jenže ať zastřihávám a fimuju jak chci, holky na chvilku zastaví a pak valí dvakrát tolik.. Co už, přírodě se nedá poručit. Ať si rostou jak chcou
Není úplně rozumné kombinovat různé produkty od jiných výrobců.
Vše co používáš lze pořídit od jedné zvolené firmy a je určitá jistota, že při dodržení nutričních schémat nehrozí žádná závažnější chyba.
Kombinovat různé výrobky by měl jen pěstitel, který ví proč to dělá a co tím krokem sleduje.