Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omg co příspěvěk to píí... v zákoně je napsáno 5 kytek nic o velikosti a gramáži není jest uvedeno. Gramáž se uvádí u suchého co můžeš mít u sebe.A o vybavení taky ani písmeno tak tady nevalte sracky co se s tim growerem stalo ... To mr. Knorr jednoduchy aeroponní kyble nebo klasiku bublák aspon 40 litru a je to vyreseny. ja mam plochu 160* 90 a mam tam 2 kytky a nejlíp Chronik a PPP
Já vám teda nechci nějak kazit vaší iluzi ohledně 5ti kytek.
Ale soudci u nás soudí často podle pocitu, a né podle práva.
Když se soudce špatně vyspí a ráno ještě pohádá s manželkou, tak tě napálí a můžeš mít klidně jednu kytku, a nikdo s tím nic neudělá.
cus..zpatky k pestovani,,..hle co dat teda nejaakou sloz na par tech semen?? chtel bych ted do mesice koupit neco z toho co jsem sem hazel za linky..kdyztak pm
Původní příspěvek od tomas2pet Když se soudce špatně vyspí a ráno ještě pohádá s manželkou, tak tě napálí a můžeš mít klidně jednu kytku, a nikdo s tím nic neudělá.
jedna kytka je prestupek, co by mel soudce tomu dotycnymu napalovat?!
nejdriv to vypadalo ze je vlakno mrtvy a ted najednou takova diskuse ja to vidim jasne, precetl jsem si narizeni vlady podle kteryho se postupuje a soudi a jediny co muze soudce rozhodnout je jestli ti da horni hranici trestu nebo ne, jenze v tomhle pripade to ani k soudu nejde a resi to prestupkova komise, takze nasranej soudce se me netyka...
spravne, zpet k pestu: ja uz sem na tuhle varku semena koupil, mam 12 x Belladonu... puvodne to bylo 20semen, z toho se neco zahubil. klicivost stoprocent, az bude co ukazovat, zalozim vlakno. plan je plocha 4,8m X 1,2m a v ni jen pet nejlepsich holek. zatim maji 10centimetru, takze casu je dost.
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
5 kytek je 5 kytek
dokud je "nesetneš", tak je z pohledu zákona jedno, jak vypadají (30cm nebo 2m).
Nejlépe se mi osvědčilo nechat růst rostliny out v květináčích (pod sluncem mají rychlejší přírůstky a lépe se tvarují) a až mají požadovaný tvar tak je dát do skříně. 10-14 dní na ně svítit MH (18/6), aby se přestaly táhnout a utvořily nižší patra na vrcholech, ostříhat spodky a nepotřebné větve a přepnout na HPS.
Původní příspěvek od Zahradník Tak kolego 1.máš ten samej nápad coja takže ti fandím a nenech se odradit tady někým ...5 kytek je 5 kytek...a můžete mít z5 50g nebo taky 1kg,mít nato finance hned bych to rozjel a sam zákon by měl ostudu ztoho že povolil nedomyšlený zákon....klidně risknu sankce za přestupek když de třeba o kilogram kvalitního hulení..
Zabaví brko,zabaví všechno na jeho pestování (přeřadniky,výbojky,ufa apod. taky nejsou za hubičku) +ti ješte naloží pokutu.Každá srana má dve mince...
Zabaví brko,zabaví všechno na jeho pestování (přeřadniky,výbojky,ufa apod. taky nejsou za hubičku) +ti ješte naloží pokutu.Každá srana má dve mince...
vsechno tohle rad vsadim do hry. prijdu o vybaveni za treba 50litru a maximalne 15000pokuta + 1000 korun poplatek za spravni rizeni, me to zase takova dan neprijde, za to ze nepujdes brucet nebo aspon podminka, zaznam v rejstriku - pro drogy, nikde nebude napsano ze si pestil hulo, ale budes tam mit naferovku drogy a ukaz to pak nekde kde se uchazis o praci... pokuta a zabaveni no problem. jo a jeste, nikde neni psano ze nas chytej, ze jo
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
Jasne že má pravdu,jen jsem reagoval na příspevek od zahradníka,že je to podle zákona jedno a nic se dít bude.Ono se dít bude a to co jsem popsal nahoře je ješte to nejlepší řešení...
5 metru podlaha a vyška jen 1,2 m je dost malo kdybys mel alespon 3,5 m vyšku tak pohoda ale myslim že 1x 400w Mh na rust a 600w na květ stači když je nemužeš vytahnout na alespon 2 m tak je to zbytečnost :-(