Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste přidám Afghaany z kukuřice
1.Všechny
2. ....
3.AFG 1
4.AFG 2
5.Teprve začíná nakvétat
Myslíte že mi dokvetou v kukuřici?? Banka (GROWI.nl) uvadí dobu kvetu 7 tydnu .Jsou tak tyden v květu.Mam docela s kamošem strach aby nám vůbec dokvetly.
dnes jsem byl na navsteve v kukurici podivat se na Afghaany.
Po prichodu na misto se mi udelalo spatne...Nejake kurvy to ukradly nedokvetene, teprve to zacinalo poradne kvest a ti kokoti uz to kradou .Zabit takove mrzaky je malo
tento rok to stoji za hovno ... Shaman č2 byl posekán i s kukuřicí ,našel jsem po nem pár vetviček cca 20 g zbytek rozprášen kombajnem
Zdar,tak to je škoda chlape..ale do budoucna aspon budeš vědět,že do kukuřice bude lepší dávat kytky,které brzo dozrajou,a hlavně si zjistit kdy ta kukuřica bude sekána..jinak jak vypadá durban?
Zdar,tak to je škoda chlape..ale do budoucna aspon budeš vědět,že do kukuřice bude lepší dávat kytky,které brzo dozrajou,a hlavně si zjistit kdy ta kukuřica bude sekána..jinak jak vypadá durban?
Caw, je to škoda,dost jsme se na neho těšily.Jeden dokvetl vpohode před koncem září.Tento byl trochu pomalejší a chtěl ješte pár dní ...
Jinak DP nestojí za řeč ,žrala ho hodně plíseň a musel jít dolů hodně brzo
je to škoda no ..přiště vybrat větší pole kukuřice , dal od kopečku a od stromu od kud to muze někdo najit,
a hlavně vybrat kukuřicu ktera se seká az v puli listopadu.
Původní příspěvek od aero1 je to škoda no ..přiště vybrat větší pole kukuřice , dal od kopečku a od stromu od kud to muze někdo najit,
a hlavně vybrat kukuřicu ktera se seká az v puli listopadu.
taky se mi to párkrát stalo, takže soustrast...btw to Aero - Jak se dá poznat kukuřice na semeno(sklizeň v listopadu) a jak na siláž(září)? Můj známej kvůli tomu volal do JZD a vydával se za nějakého novináře, aby vyloudil info o tom, kdy budou sekat a fakt mu to řekli, ale to je takový všelijaký....?