Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto 1 a 2 nejakej ten stonek na ukázku, na 3 fotce jsou dvě moje chudinky co skoro umřely ale začly rašit nové víhonky tak jsem jim dal druhou šanci a trochu lásky a jak se maj k světu, možná znich nakonec eště něco bude.A na poslední fotce nej list vs. noje dlaň! :-D
Ták a eště tu máme nějaké foto celkových pohledů na obě políčka.Sehnal jsem si lepší foťák tak i fotky už konečně vypadaj trochu k světu než když jsem to bral jen mobilem!! :-))
zdar pane,kytí pěkný,ale neměl by jsi sypat tu sračku na slimáky takhle okolo kytky,když bude pršet tak se ti to rozpustí a sleje se to do hlíny,mě to pár kytek takhle zabilo,sypej to jen na hlínu tak metr od stonku
Peace
Tak vás tu všechny zdravim, po delší odmlce co jsem sem nepřidal žádný příspěvek vkládam katastrofický foto které mluví samo za sebe.Jednoho krásného večera sem se zaskočil podívat na políčko a zbyly mi oči pro pláč!Nejakej zasr... buranista s traktorem si to prohnal mim políčkem a zdevastoval mi tu největší kytku nakaši.Ostatní kytky jsou nějaký nahlý nasebe ale přežijou.A to vše jen kuli tomu aby tam mohl vyhodit betonový obruče!Proč to neschodil o 5m vedle!!Prostě zkur... pech! :-((((
Tady dávam foto políčka č.2 tam se daří nikdo si jich nevšímá jem více slunce by potřebovaly ale po aplikování Cropmax se zazelenaly k svetu tak aspon něco mi zbylo po utoku traktorem ale eště neni vyhráno...
mistře vendiz,jen jedna rada pro příště..............při sázení se je neboj dát o pořádnej kus od sebe.Min .0,75m a více .kytky se pak nezačnou kanibalizovat,která bude mít více světla a pojedou si ii pořádně do šířky.Ted počkej ještě ňákej tejden a pak je každopádně musíš vyvázat k zemi a od sebe jinak z nich budeš mít 10set 2metrovejch proutků s jednou palicí na konci.
A to nechceš ....!!
Ať se daří.......
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
Ahoj čertiskočert vim o tom máš pravdu, ale je to muj první outdoor a udělal jsem plno chyb teprve se učim a vzdálenost mezi kytkama je jedna z nich!:-) Jinak jsem dávam foto windooru co mi docela hezdy dělá!
foto č.1- AK 47
foto č.2,3,4 - Passion #1
foto č.5- AK 47
Tak vás tu po delší odmlce všechy zdravím a přikládam fotky mých krásavic které už přesáhly hranici 1,80m čimž mě krásně potěšily.No myslim si že taky hlavní zásluhu na tom má cropmax, kterej sem nasadim trochu déle, ale přece jen pomohl jak je vidět.Sice o tu nějvětší rostlinu jsem přišel díky bezohlednosti nějakýho traktorysty a připravil mě taky o krytí rostlin ale furt tam nejsou tak naočích aby si jich hned někdo všimnul jen mam větší nervy tak doufam že je sklidim ja ne někdo jinej!! :-))))
Taky sem přidávam foto mého vindooru.Jsou to všechno AK-47, passion no.1 se ukázal jako všechno sanci tak šli do mlíka :-)Jinak holku zž pomalu začínají kvéct no posuďte samy jaký se jim dělaj hezký paličky!!