Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2dexter: Co to meleš pořád stím dusíkem? když špatně hnojí tak je přeci jasný že kytka nemá co potřebuje a je vzhledem k blokaci určitejch živim vlivem ph jasný že si bere nevyvážený poměr prvků, tak tu přestaň spamovat ty tvoje teorie a dodržuj tema kde člověk prosí o pomoc ke zdárnému konci growu a ne o elaborát o rozptylu světla a výživě rostlin. Tvůj poslední příspěvek je úplně off. škoda slov.
citace:
Původní příspěvek od ProradnyGrazl kurec to ma stonek jak hovado... halfmoonem to neni sance ohnout...
tak je zkus jen šikmo naklonit i s květináčem, nebo drátem napnout šikmo.zkrátka proveď kytkám "řádnou bondage" ,paldy se ti pak stejně natočej nahoru.
master:mi se ty fleky ala presviceni zacaly delat i na kytce co je od svetla asi 70 cm... kazdopadne me taky napadlo udelat neco jako scrog....
darxtar: z ceho to mas udelany ten svuj heatshield?
ved preto som pisal o tom rozlozeni svetla, ale niekto to nepochopil... Nie je podstatne iba aka wattaz to je, ale aj typ tienidla, ako, kde a kolko svetla odraza. Mne 600w zchlorozovala kytky aj ked bola 50-60cm nad tymi v strede, roztvoril som tienidlo a lampu povesil 30cm nad kytky, teplota rovnaka, chloroza prestala. Preco asi uz dojde kazdemu... V mojom pripade slo o toto: http://e-shop.hydroponic.cz/p/refle...-stuco-objimka/
..a kedze stale ista cast svetla unikala po stranach, krajne rady kvetinacov som podlozil o 10cm. Vybojka je takto podla moznosti najblizsie ku rastlinam, najviac vyziareneho svetla v tomto pripade dopada priamo a najmenej sa odrazi. Preto sa mi tento sposob osvedcil.
ten heatshield som vyrobil z tienidla, ustrihol si pruzok a vystrihoval. Slo to normalne s ostrymi noznicami.
Původní příspěvek od ProradnyGrazl master:mi se ty fleky ala presviceni zacaly delat i na kytce co je od svetla asi 70 cm... kazdopadne me taky napadlo udelat neco jako scrog....
darxtar: z ceho to mas udelany ten svuj heatshield?
necháváš jí 24 hodin odstát že jo? hele teď jsem koukal na ten tvuj grov thread a jestli myslíš ty skvrny co tam máš tak ty vypadaj na problém s ph, takže udělej něco čím nic nezkazíš a to až budeš zalévat vodou tak to propláchni množstvím 2xobjem květináče. a pak jeď jak doposud, už by se to mělo lepšit ne?
todleto mi to dělá taky a už druhý kolo a nevim čim to pořád je.poprvé jsem tam měl smutnice tak sem si myslel že to dělaj oni jako že ožírají jejich larvy kořeny ale jak sem rozjel další kolo tak asi tak do 30 dne uplně paráda a pak najednou přesně to samý jak máš ty akorát že ty hnědý tečky mám trošku větší a dělá mi to nejvíce na vrškách.ph upravuju na 6.0 takže by mě taky zajímalo čim to je.a plísen si myslim že to není protože vlhkost mam v cajku. viz foto. jo a sorry za kvalitu ted sem to fotil narychlo mobilem:-)
Jop, máš ganz totéž... ja myslím, že to je nejnáročnější období květu a nedostatek fosforu. Vyskytuje se mi to stejně. Také jsem 28. den. Vlhko 40-60, dost to kolísá... Doufám, že někdo dá tip...Jinak jsi minulé kolo dojel i s těmito problémy? Jak dopadlo?
jako dojel sem normálně ale nebylo to ono koukni do mojí galerky tam to uvidíš a ja ti stim fosforem nevim.dávam docela dost.42 den květu a 2ml/L pk 13-14 + 4ml/L bio bloom od biobizu takže nevim.každou radu uvítám taky:-)