Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně jsem nainstaloval na střechu solární panel. Zatim jen pro větráky na ofuk. Snad se v brzký době k nim přidá i odtah a zvlhčovačka.
Rostliny maj zasebou 42 den květu. Zítra dostanu do ruky mikroskop, tak poskytnu bližší info jak na tom holky jsou
Zapojení je jednoduchý: z druhej strany panelu jsou dva šroubky + a -
Na + připevníš, nebo připájíš červenej kabel a na - černej.Potom další zápojení záleží na tom k čemu panel chceš připojit.
Pokud tam chceš jen větráky,tak jen propojíš stejně barevný kabely. Pokud by jsi chtěl, aby ti jely i přez noc tak budeš potřebovat solární regulátor a nějakou odpovídající baterii
Dneska jsem rostliny pořádně probádal :
měnší rostlina: +-70% průhledných 20%zakalených a 10% jantarových(na vrcholovce jich už je o něco víc ... snad to nebude moc velkej oblbovák)Dávám jí tak max týden prolívání
větší rostlina: má většinu trichomů průhledných jen zřítka jsem našel zakalený, tak to prolívání vidim na dýl
Zejtra a ve čtvrtek je budu muset předčasně zaříznout . V pátek jedu na 14 dní pryč, tak by se neměl o ně kdo starat
ps: prosim o smazání příspěvku nahoře
Na pár paličkách mi zeloutly listy. Neví někdo čím by to mohlo bejt? (napadá mě snad jen přelití, ale prolejvám ji stejně hodně jako menší rostlinu a tam žádnej prob nemám)
Rve mi to srdce , ale dneska jsem musel seknout větší rostlinu v 52 dnu květu( kvůli zvláštně žloutnucím listům od středu paliček)
S menší rostlinou zkusim co to udělá, když jí nechám ještě 14 dní kvíst. Vypadá zatim dost vitálně a vyrazilo hodně novejch blizen, tak se snad bude na co se těšit domů
Z dovolenej plný odříkání konečně doma.
Kytky u mejch opatrovníků pořádně povyrostly. Místama torchu s problémama, ale tomu bych asi úplně nezabránil ikdybch byl doma.
Na fotkách: Spodek větší kytky White Dwarfa. Udělal jsem menší pokus co to s květinou udělá když nechám o 14 dní dýl dozrát spodek.
Jinak co se týče menší rostliny tak ta dostala kosu od opatrovníka minulej týden (gramáž a smokereport dodám až to bude kompletně dosušený)
Tak nakonec jsem si nechal doma jen 3 AutoBlueBerry, protože Deimosy už maj něco přez metr i bez květináče. Z minulýho pěstu jsem se poučil a dal jsem pořádný květináče 2 x 10 l a 7 litrovej.
Na růst jsem hnojil jen jednou, protože samotnej substrát je dost předhnojenej. (Plagron Guano + základ Guanokalong mix)
foto1 : komplet rostlinstvo ( omluvte kvalitu fotek, ale je tam málo místa na to, abych se tam vešel s foťákem)
foto2: autoblueberry stejně stará , jako rostlina na foto4, akorát byli pěstovaný v jinym prostředí tak to mělo nejspíš vliv na dobu kdy přepli na květ. (foto2 balkón (jihozápad) foto4 skleník). Zprvu jsem si myslel, že to je deimos podle toho jak roste, ale nakonec po složitých výpočtech jsem zjistil, že to nemůže bejt nic jinýho než blueberry. V mej nepřítomnosti se do toho pustili nějaký sviňky, ale stěma jsem se rychlostně vypořádal.
foto3: nejmladší rostlina,zasazená o týden později , ale i přesto předběhla v době přepnutí na květ rostlinu na foto2.
foto4: Krásná kytka, jen bohužel než jsem přijel tak ji slunko sesmažilo listy, tak jí budu muset věnovat dvounásobnou péči
Díky za příspěvěk Medvěde. Přehnojení mě taky napadlo, ale posledních 10 dnů než jsem začal projevovat jsem nehnojil. A vše bylo vpohodě.
Až tim prolejvánim jsem si zadělal na plíseň, přesně jak to má HavanaJoe
Nějaký fotky klonů z divočiny. Odkojenejch v "growboxu"
foto1: 2x white rhino
foto2: 4x white widow (kámošovi kytky na stejnym fleku, neodolal jsem to sem nehodit)
foto3 : komplet osazentstvo vpozadí u plotu ice + white widow
Zdarec, máš to hodně vychytany, ten solární panel je dobrá věc, ale co všechno to utáhne? V parametrech je max 0,63 - to máš tak na jeden ten větráček ne? Jinak K+ za vynalézavost