Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně tak, metr je fajn, pokud ji máš venku... Pod tou 250kou je to zbytečný, stejně víc jak 20 čísel neprosvítí a i těch 20 cm pod vrcholkama budou palice řídký. Už bych to přepnul...
btw nechápu, že jsi tam nehodil aspon ze tři kytky, svítit na jednu kytku v rohu je škoda úsilí a elektriky, takhle za to s hnojkama zaplatíš 2 litry a budeš mít pár G do papírku. Jak psal SIMOR, prostě punk grow Když už to člověk dělá ať to pak za něco stojí
to je jen taková sranda elektřinu máme už zdarma a venku toho mám nasazeno letos docela dost,takže ,že nebudu mít co hulit se nebojím,vždycky mám co a ona ta kytka je přes den na slunci,jen jí dosvicuju,když není venku pěkně,nebo už je venku tma,ale hlídám to ted,po 12 hodinách svitu jí zavírám do tmy zase na 12h.a hnojím to už květem,dělám to pro radost,né pro výnos
Tak jsme druhý den na růstu hnojíme HESI BLOOM COMPLEX a už je na světě první květ,ale je tak malinký,že se ještě nedá vyfotit.A dnes dostala zbrusunovou lampičku 250w pro květ a svítí nádherně.
tak jsem koupil boxík má 80 /80 /160cm a aby tam moje květinka nebyla sama přidal jsem k ní pár sestřiček ze skleníku jsou všechny noname.nebulka je ve 12 dnu květu a ty ostatní je jich 5 jsou 3 dny.pijeme HESI BLOOM COMPLEX .teplota je pod 27 stupnů a přes noc 21 stupnů.vlhkost mezi 70 a 90 procenty.odtah nemám ,mám tam jen pověšený něaký starý větrák 24v.abych měl stálou teplotu box není uplně dovřený,tak na 95 procent jinak bych to neuchladil,ale takhle je to v klidu teplota se pohybuje někde mezi 26.4 až 27.2stupně.tady něaké photos
Naposledy upravil undergroundman 19-06-2010 v 15:16 PM
máš to pěkný, ale prece jen odtah to chce... pritah udelej díry na spod boxu a pasiv. Neni dobrý nechavat na květ pootevřene dveře boxu. Holky potřebujou uplnou tmu. Vlhkost ti s odtahem spadne, a povede se jim lepe kdyz dostanou cerstvej vzdoušek :-).Bal bych se aji plísne v pozdejší fazi květu.
odtah bude snad časem,to záleží na financích když zhasne ,tak box na noc zavírám,jinak box je super,má díry na odtah a přítah ze všech stran na hoře i dole a jeden na stropě a pasiv odtah na suchý zips to má ze všech stran dole plísen nehrozí hlídám to ,každý den je omrkávám .snad ten odtah časem bude,díky ,tobě at to taky pěkně roste.
tak jsme na 19 dnu květu,máme aktivní přítah i odtah a teplota se pohybuje mezi 25-26 přes den a 20 v noci,vlhkost 50-40 přes den a přes noc pouštím odtah jen jednou za hodinu na 15 minut takže vlhkost je asi 60-70%.začal jsem přidávat enzymy a od pondělka začínam přidávat i fosfor a draslík.krásně nakvétají.ale je moc velká zbytečně,co už ,je to jen první pokus,příště už budu vědět ,spoustu věcí udělám jinak .takže všem growerům at to roste !!
dík musel jsem koupit box když jsem byl déle v pokoji s rosvícenou výbojkou začala mě bolet hlava ,strašně to svítí do očí celý den a v noci se u toho nedá spátted je to v klídku
25 den květu,díky horkému počasí venku stoupla i teplota v boxu mám tam ted okolo 28 přes den a 21 přes noc.vlhkost 50%začína to trošku vonět a začala se tvořit i pryskyřice.přidávám bloom fosfor a draslík a enzymy od hesi.
39 den 12/12h.jelikož jsou venku takové tropy zvedla se teplota i v boxu cca 30 stupno přes den.vlhkost se drží mezi 50-60%.krasně začala vonět a šišky jsou tvrdé i sponí.tohle jsou všechno jen fotky z mobilu,ale mám pujčený foták,zrovna se nabíjí a zítra se pokusím udělat dobrou makro fotku ,spotřeba je 4 kw za den cca,což u mě dělá 9,20kč
Naposledy upravil undergroundman 17-07-2010 v 23:06 PM