Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak menší up, 21dní květu, zalito předevčírem h20+hnojky poprvé repro forte + dnes poslední postřik...
trochu jsem to musel prostříhat kuli prosvícení, doufám že to není moc, snažil jsem se to šetřit...
Naposledy upravil gravedigger 09-05-2010 v 20:00 PM
Tak po týdnu opět up - princezny jsou 28dní na 12/12...dnes zálivka každá litr H20+hnojky+postřik a ten byl asi poslední, jinak vše v normálu teploty : den/noc - 28-29/22-23, vlhkost +- 40%...a nějaká ta fotka...letecký pohled
Naposledy upravil gravedigger 16-05-2010 v 11:33 AM
Tak máme tady 42den 12/12 a vyskytl se mě malej problém...viz foto...a nejsem si jiste čím by to mohlo pořádně být, teďkon byla 2x zálivka čistá voda ph6,2
1.trošku sem to přepískl a přehnojil
2.po repro forte je prej žloutnutí listů normální, to se mě moc nezdá i když to vlastně vycucává z listů živiny a pere je do palic...
3.nedostatek dusíku/draslíku
jinak ph zálivka jak čistá tak s hnojkama do 6,5
ph výtoku 7,0
EC metr nemám
teploty do 30stupnu den
Díky za rady
Naposledy upravil gravedigger 29-05-2010 v 20:41 PM
můj první grow taky žloutly listy asi okolo 42 dne na květu . hnojky jsem dával pořád stejně .No a teď taky to žloutne .Jo mimochodem budeš koukat na paldy ( teda až se dokopu ) dát do opravny pc nemam na to teď money měj se