Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Přechod z malé skřínky na pořádný Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Shuruga
Stálý Člen

Karma uživatele Shuruga - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Vcera sem se v grow shopu ptal na rizky z rizku a dosli sme i k rizkum z feminized seminek. Typek za pultem rikal ze v zadnem pripade ani jedno. Kdyztak zkus, a muzes o tom napsat :-)
Js sem narizkoval rizky(pro sebe) a pristi grow pojedu pul na pul a aspon overim a nafotim :-)

preju hodne zdaru a at kvetou :-)

taky ted svitim 600W :-)

aktivni konzument :-D

Old Post 02-06-2010 v 06:43 AM
Shuruga je offline   Profil uživatele Shuruga   Find more posts by Shuruga   Foto galerie člena Shuruga   Click here to Send Shuruga a Private Message   Add Shuruga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketa
Stálý Člen

Karma uživatele sketa - 84% PěstitelskáKarma uživatele sketa - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Old Post 14-06-2010 v 12:41 PM
sketa je offline   Profil uživatele sketa   Find more posts by sketa   Foto galerie člena sketa   Click here to Send sketa a Private Message   Add sketa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

povijely holky

Old Post 14-06-2010 v 12:42 PM
sketa je offline   Profil uživatele sketa   Find more posts by sketa   Foto galerie člena sketa   Click here to Send sketa a Private Message   Add sketa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

a jeste jedno foto

Old Post 14-06-2010 v 12:45 PM
Haggy
Stálý Člen

Karma uživatele Haggy - 88% PěstitelskáKarma uživatele Haggy - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Zdravim!

Co se tyce problemu seminek fem. a rizkovani, tak mam par poznatku.
Koupil sem semena Skunk No1 v holandu, 5ks fem za 2500,-. Vsechno sem to zasadil do hliny, z toho vyrostlo 5 peknejch kytek, pak jsem vybral 3 nejsilnejsi, z tech udelal rezy. Ty dve sem dal na grow. Rezy sem potom dal na grow.
Ty dve, co sly hned ze seminka byly vpohode. Z rezu, sem mel smulu na 1 herma. Takze od neho mati letela ven.
Pak my bohuzel jedna matka posla . A dalsi sem daroval po te, co sem si narizkoval. Z tech rizku(1) jsem si udelal dalsi rizky (2).
Rizky (1) v poctu 8ks byly docela v pohode, hezky se urodilo a bylo toho pod 250w 125g rovnejch, prijemne chuti, nechutne tvrdosti a libezne vune + stav jakej ma Skunk No1 mit...
Tedka mam tak tyden do kosy tech rizku (2) v poctu 6ks pod 250w a muzu rict, ze co se tyce vune a prozatimni tvrdosti, rekl bych, ze je to jeste o neco malo lepsi nez rezy(1). Co se tyce vynosu tak myslim, ze to bude tak nastejno mozna vic.. Uvidime. Chut a stav zatim neni mozne porovnat

Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...

Old Post 14-06-2010 v 16:12 PM
Haggy je offline   Profil uživatele Haggy   Find more posts by Haggy   Foto galerie člena Haggy   Click here to Send Haggy a Private Message   Add Haggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dragan
Nový Člen

Karma uživatele Dragan - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Paradny box

Old Post 19-06-2010 v 01:41 AM
Dragan je offline   Profil uživatele Dragan   Find more posts by Dragan   Foto galerie člena Dragan   Click here to Send Dragan a Private Message   Add Dragan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Sketo nebuš sketa a hoď sem rozměry tý skříňky, vypadá pěkně ale netuším jak může být velká, vypadá na metr čvereční ale třeba se pletu, potom 2x250W to je super světlo. MK

Old Post 19-06-2010 v 07:36 AM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

víška: 150cm... šířka: 200cm....dílka: 300cm

Old Post 20-06-2010 v 22:04 PM
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Old Post 20-06-2010 v 22:05 PM
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

To bych neuhodl, takže taková malá plantáž to mam teda voko hádat 1/6. Ale na tý první fotce vypadá že je sotva metr široká, nepředělával jsi ji? Díky, MK

Old Post 20-06-2010 v 22:19 PM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

tu to skřín jsem stavěl celou zimu , je docela velká , místo pro 12kytek ,ale pro začátek jsem dal 7.. ... myslim že se mužu těšit na ty nejlepší výsledky

Old Post 21-06-2010 v 09:39 AM
MK72
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

No to mě neštvi to fakt nevypadá na půdorys 3x2 metry, tam by se navíc vešlo i 120 kytek, přijde na to, dávat do 6m2 12 kytek je málo, a světla taky málo. Přeměř to, a nezlob se za ten protest na mě MK
Jinak já taky cosi buduju a trvá mi to už třetí týden tak vím o čem mluvíš, on ten homebox má něco do sebe, ale bohužel u mě na půdě je v zimě mínus dvacet a v létě plus čtyřicet pět, musí se na to jinak, homebox je na nic...

Old Post 21-06-2010 v 18:39 PM
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

s teplotou nemam problém ,, mám skvělí odtah a hlavně jí mám na skvělim míste , co se tyče ty velikosti , přeměřím příští výkend ale snat ješte vym co jsem stavěl né ?? ,,,, mám tam 12 kytek ale taky mám hodně veliký květníky , myslimsi že až zbytečne moc .....

Old Post 22-06-2010 v 06:48 AM
John13Doe
Stálý Člen

Karma uživatele John13Doe - 85% PěstitelskáKarma uživatele John13Doe - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Zdravim. Je to 14 dní co jsem si pokoupil Orange Bud seeds od stejné firmy, ale regular. Slyšel jsem že pro selekci matek a budoucí klony je to lepší. Z 10ks mi jich 8ks vyklíčilo. Před týdnem vylezly ze země a rostou. 6ks jsem dal do hlíny a 2ks do rockwool kostek (pokus). Tobě rostou krásné keříky, které se začínají větvit už těsně nad zemí. A mě vytáhlí dlouháni, ale to bude asi tím, že je mám přes den venku a večer je přesouvám do boxíku na dalších 12h světla. To jen tak pro zajímavost.

Budu Ti držet palce, sledovat jak to jde a porovnávat s těma mejma Budama.

Old Post 08-07-2010 v 11:42 AM
John13Doe je offline   Profil uživatele John13Doe   Find more posts by John13Doe   Foto galerie člena John13Doe   Click here to Send John13Doe a Private Message   Add John13Doe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Přehodil jsem ti to do indoor galerky,ted mužeš dávat víc fotek k jednomu příspevku.

Old Post 08-07-2010 v 15:45 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketa
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

omlouvam se že jsem tu dlouho nebyl ,a tak to vynahradim par fotečkama

Old Post 21-07-2010 v 11:26 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás