Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vcera sem se v grow shopu ptal na rizky z rizku a dosli sme i k rizkum z feminized seminek. Typek za pultem rikal ze v zadnem pripade ani jedno. Kdyztak zkus, a muzes o tom napsat :-)
Js sem narizkoval rizky(pro sebe) a pristi grow pojedu pul na pul a aspon overim a nafotim :-)
Co se tyce problemu seminek fem. a rizkovani, tak mam par poznatku.
Koupil sem semena Skunk No1 v holandu, 5ks fem za 2500,-. Vsechno sem to zasadil do hliny, z toho vyrostlo 5 peknejch kytek, pak jsem vybral 3 nejsilnejsi, z tech udelal rezy. Ty dve sem dal na grow. Rezy sem potom dal na grow.
Ty dve, co sly hned ze seminka byly vpohode. Z rezu, sem mel smulu na 1 herma. Takze od neho mati letela ven.
Pak my bohuzel jedna matka posla . A dalsi sem daroval po te, co sem si narizkoval. Z tech rizku(1) jsem si udelal dalsi rizky (2).
Rizky (1) v poctu 8ks byly docela v pohode, hezky se urodilo a bylo toho pod 250w 125g rovnejch, prijemne chuti, nechutne tvrdosti a libezne vune + stav jakej ma Skunk No1 mit...
Tedka mam tak tyden do kosy tech rizku (2) v poctu 6ks pod 250w a muzu rict, ze co se tyce vune a prozatimni tvrdosti, rekl bych, ze je to jeste o neco malo lepsi nez rezy(1). Co se tyce vynosu tak myslim, ze to bude tak nastejno mozna vic.. Uvidime. Chut a stav zatim neni mozne porovnat
Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...
Sketo nebuš sketa a hoď sem rozměry tý skříňky, vypadá pěkně ale netuším jak může být velká, vypadá na metr čvereční ale třeba se pletu, potom 2x250W to je super světlo. MK
To bych neuhodl, takže taková malá plantáž to mam teda voko hádat 1/6. Ale na tý první fotce vypadá že je sotva metr široká, nepředělával jsi ji? Díky, MK
tu to skřín jsem stavěl celou zimu , je docela velká , místo pro 12kytek ,ale pro začátek jsem dal 7.. ... myslim že se mužu těšit na ty nejlepší výsledky
No to mě neštvi to fakt nevypadá na půdorys 3x2 metry, tam by se navíc vešlo i 120 kytek, přijde na to, dávat do 6m2 12 kytek je málo, a světla taky málo. Přeměř to, a nezlob se za ten protest na mě MK
Jinak já taky cosi buduju a trvá mi to už třetí týden tak vím o čem mluvíš, on ten homebox má něco do sebe, ale bohužel u mě na půdě je v zimě mínus dvacet a v létě plus čtyřicet pět, musí se na to jinak, homebox je na nic...
s teplotou nemam problém ,, mám skvělí odtah a hlavně jí mám na skvělim míste , co se tyče ty velikosti , přeměřím příští výkend ale snat ješte vym co jsem stavěl né ?? ,,,, mám tam 12 kytek ale taky mám hodně veliký květníky , myslimsi že až zbytečne moc .....
Zdravim. Je to 14 dní co jsem si pokoupil Orange Bud seeds od stejné firmy, ale regular. Slyšel jsem že pro selekci matek a budoucí klony je to lepší. Z 10ks mi jich 8ks vyklíčilo. Před týdnem vylezly ze země a rostou. 6ks jsem dal do hlíny a 2ks do rockwool kostek (pokus). Tobě rostou krásné keříky, které se začínají větvit už těsně nad zemí. A mě vytáhlí dlouháni, ale to bude asi tím, že je mám přes den venku a večer je přesouvám do boxíku na dalších 12h světla. To jen tak pro zajímavost.
Budu Ti držet palce, sledovat jak to jde a porovnávat s těma mejma Budama.