Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, jakej o mý význam jim na posledních deset dní ubrat světlo o dvě kila wattů a dát růstovou výbojku?
ahoj
Menim to pro tyhle veci
MH vybojky vyzaruji vice UV-B zaření nez vysokotlake sodikove vybojky,takze pro dosazeni silnejsich palic je dobry napad prejit na MH vybojky na poslednich 10 dnu kvetu.
Pri kontrolovanych experimentech bylo prokazano,ze se produkce THC u kvalitnich rostlin zvysi v primem pomeru k mnozstvi prijateho UV-B zareni
cau
Po delsi odmlce se opet hlasim.palice pekne natejkaj a vypadaj dost zajimave.fotka sou nic moc detailni ale budou lepsi.Mozna sem trochu predimenzoval pocet rostlin na muj prostor ale treba se pletu.Zda se mi ze jim to i trochu vyhovuje protoze tenhle strain jel dost do vysky nez do šiřky.A zaverem sem nikdy moc NIIRVANA SEEDS neveril ale zatim me to dost mile prekvapuje a nejspis budu muset zmenit nazor,ale pockame si
ahoj
Menim to pro tyhle veci
MH vybojky vyzaruji vice UV-B zaření nez vysokotlake sodikove vybojky,takze pro dosazeni silnejsich palic je dobry napad prejit na MH vybojky na poslednich 10 dnu kvetu.
Pri kontrolovanych experimentech bylo prokazano,ze se produkce THC u kvalitnich rostlin zvysi v primem pomeru k mnozstvi prijateho UV-B zareni
Palice budou silnejsi
opsano ze SOFT SECRETS
No co se tyče to SS tak jsem se tam taky dočetl docela voloviny, např. radili použít radši 3x 400w než 2x 600w....atd...
Tohle fakt neznám....ale jelikož palice cukrujou pravě pod červeným světlem s hpska....nevim vevim....treba na tom neco bude....tak at se dari
este k tomu SS ja si myslim ze to sou profici protoze to delaj vic jak 30 let , proč by nam meli lhat melo by to vyznam vydavat casak v kterym ti lzou???
Palice budou silnejsi
opsano ze SOFT SECRETS
Máš osobní zkušenosti s odjetím s mh i bez? Docela by mě zajímal rozdíl z vlastní zkušenosti....ja jsem se s tim prostě nikdy nesetkal a čtu to poprvé. Jinak pěknej grow.
Cau. Jsem tady sice karmarsky maslo, ale s tim modrym svetlem v dobe,respektive na konci kvetu ma "asi" pravdu. Cetl jsem to taky, uz je to nejaky patek, soft secret to nebyl, ale nevzpomenu si, kdo to byl, nicmene growerska celebrita. Popisoval, ze na nejlepsi produkt, co se tyce kvality by byla mh vybojka, jak psal Romulan kvuli uv svetlu. Cervene svetlo produkuje palice, ale uv (obsazeny v mh) stimuluje produkci thc. Tze ve vysledku mas min hmoty na koureni, ale o to silnejsi..
Původní příspěvek od Ether Cau. Jsem tady sice karmarsky maslo, ale s tim modrym svetlem v dobe,respektive na konci kvetu ma "asi" pravdu. Cetl jsem to taky, uz je to nejaky patek, soft secret to nebyl, ale nevzpomenu si, kdo to byl, nicmene growerska celebrita. Popisoval, ze na nejlepsi produkt, co se tyce kvality by byla mh vybojka, jak psal Romulan kvuli uv svetlu. Cervene svetlo produkuje palice, ale uv (obsazeny v mh) stimuluje produkci thc. Tze ve vysledku mas min hmoty na koureni, ale o to silnejsi..
te pic
JJ je to presne tak akorat se neosidis tak moc o vynos jak by ste si mohly myslet
Ahoj
Tak čas se uz nachylil a v nedeli dou holky pod kudlu.
fotky pridam hnedle po ostrihu listu.Budu se snazit o poradne makro tak drzte palec at se povede.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
cest... zajimalo by me (ohledne te ventilace)jestli to mas v cooltube kvuli toho 6ti kila ..4kilecko by to melo zvladnou bez problemu takovy prostor ne? nebo jiny duvod
Původní příspěvek od mysak cest... zajimalo by me (ohledne te ventilace)jestli to mas v cooltube kvuli toho 6ti kila ..4kilecko by to melo zvladnou bez problemu takovy prostor ne? nebo jiny duvod
no na tento prostor je optimalni 600w a mam to v cooltube.
kdyz je v lete 33 a vic stupnu tak neuchladis nicim jinak to mam v cool protoze se lepe chladi žarovka a tim ma vetsi zivotnost +to nezahriva tolik okoli,tudiž to lip uchladis v mistnosti.