Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to jo ale drahej plevel . nevim je to můj názor protože vždicky když mi to vyrostlo takhlens vysoky tak to mělo nedostatek světla proto se to tak táhlo a pak už mi nechtěly růst další patra
senzaa: když ti vyleze ze semínka kytka tak ji musíš později přesadit respektivě zasadit hlouběji do půdy aby jsi zkrátil její stonek, po nějaké době se spevní stonek a už se ti kytka nebude ohýbat
Problemy se stabilitou má jen jedna (ta divná proto jsem ji opřel ošpejle) zbytek je ohnutej z ofuku, jinak přesazovat se chystám max. do dvou dnů (scháněl jsem kompost)
já si nemyslim že to že jsou ohnutý je naškodu aspoň jim jde vic světla na větve