Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten Monster Cropping zni opravdu zajimave az pomalu zacinam premyslet o nakem mensim bublavem systemua zajimalo by me co by na to bylo lepsi sativa ci indica hmmmmmmmmmmm ?
indika. to je kerik sam o sobe. sativa je spis jeden hlavni stonek. (stale se mi pletou, ale potrebujes proste ten druh co je mensi a vetvi se sam od sebe. tam bych rekl ze to bude efektivni.)
:X
super překlad. Mám letos venku 2x shivu a pár chroniců pěstované technikou monster cropping a mohu říct že to jede nehorázně, na shivě ohromné množství větví a chronici jsou ještě malincí sotva zakořenily paličky jsem ostříhal a co tam zbylo tak se přeměńuje na lístky a snad se rozjedou tak jako shivy.Jinak řízky jsem měl zapíchané v kokose s hlínou v květináčích venku(bez pařníků bez stimulátorů)
a všechny se chytly.
Tak pokud pěstujete na balkoně (menší panelákové a bytové balkony)
je nutnost proti okolí a práskačskému oku nebo i bengám udělat několik omezení pro kytku
patří tam zaštípnutí vrcholu (u mě se osvědčilo až 6-7 patro)
a od začátku patra (v podobě listů ) v momentě kdy tam jsou už centimetrové větve pod listy tyto listy na patře utrhnout nechat s listy max 2-3 horní patra
kytku to sice přibrzdí ale spodní patra zesílí a časem se může hlavní stonek na nich opět zaštípnout(jsou to první obrázky na této diskuzi)
kytka ať už sativka nebo indika pojedou spíš do krásného keře kolem jednoho metru což je pro malý balkon ideální výška , s vysazením někde kolem května na balkon(v červnu už předpěstované) toť mé 4 leté postřehy z balkonu.
Původní příspěvek od Kokono Pekne spracovany prehlad Klamath,
predsalen mam otazocku. Pises, ze:
"Jsou zde dalsi vyhody, take to odstrani nutnost drzet matky. Jakmile je nova re-vegg rostlina opet na kvetu muze poskytnout dalsi klony na neustale se opakujici sklizen. Recyklovani je nejlepsi. Tato metoda muze byt zajimava pro ty co, potrebuji drzet pouze par rostlin."
Tiez ma to hned napadlo, no skusali ste to niekto? Lebo tiez ma napadlo, ze viacnasobnym klonovanim genetika degraduje. Klony z klonov su vacsinou o poznanie horsie ako klony z maminy. A to by malo platit aj pri re-veggu ci sa mylim?
Inak to vetvenie je brutal.
na tohle tema sem diskutoval s majitelem Hydro advanced a ten mi rekl ze se da urcite delat klon z klonu tak asi 10 kol a pak zacne dochazet k degeneraci.
Peace and grow more weed!
otazecka .... s tim Supercroppingem da se to nějak zkazit ?? kdybs byl tak hodný a předal nějaké osobní zkušenosti byl bych ti moc vděčný a K+ je jasná věc úžasný čtení a hodně moc zajímaví a určitě i užitečný ...
peace
faktem je, ze ta kytka ma vic vetvi. nijak extra sem to neporovnaval. hodil sem dve co vidis na foto ven a musel sem je pekne rpsomikavat, protoze to byl hroznej balik vetvi.....
Původní příspěvek od Kokono Pekne spracovany prehlad Klamath,
predsalen mam otazocku. Pises, ze:
"Jsou zde dalsi vyhody, take to odstrani nutnost drzet matky. Jakmile je nova re-vegg rostlina opet na kvetu muze poskytnout dalsi klony na neustale se opakujici sklizen. Recyklovani je nejlepsi. Tato metoda muze byt zajimava pro ty co, potrebuji drzet pouze par rostlin."
Tiez ma to hned napadlo, no skusali ste to niekto? Lebo tiez ma napadlo, ze viacnasobnym klonovanim genetika degraduje. Klony z klonov su vacsinou o poznanie horsie ako klony z maminy. A to by malo platit aj pri re-veggu ci sa mylim?
Inak to vetvenie je brutal.
Já se zabývám klonováním klonů už dlouho a můžu vám potvrdit se 100% jistotou že klon z klonu je vždy o cca 30% slabší než jeho předchůdce. 1.Klon z matky-super, 2.klon z klonu- nižší výnos ale ještě se vyplatí, 3.klon z klonu z klonu- téměř k ničemu, pokud nemáme nic jinýho tak stačí ale výnos lehce nadpoloviční oproti č.1
Jen aby bylo jasno xD
Nezasadíš ... Nezahulíš
Nezahulíš ... Nepochopíš
Nepochopíš ... Tak mi do toho nekecej
Rad sem to udelal. byla to zabava a navic sem se neco naucil. rad se podelim o jakekolli zkusenosti. jinak klon z klonu jsem taky zkousel, a muzu rict ze rozdil sem nevidel, ale poporavde nejak extra sem to nezkoumal. navic do kytek leju TML od bio novy coz by melo radikalne odstranovat stres