Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus borci, zaujimal by ma vas nazor na travu ktoru si pestujeme doma a jej porovnanie s tym co sa predava original v holansku...........vcera som sa asi hodinu hadal s kamosmi co coffee shopy navstivili a nedosli sme k nicomu rozumnemu
Původní příspěvek od Sniper18 Cus borci, zaujimal by ma vas nazor na travu ktoru si pestujeme doma a jej porovnanie s tym co sa predava original v holansku...........vcera som sa asi hodinu hadal s kamosmi co coffee shopy navstivili a nedosli sme k nicomu rozumnemu
Pokud porovnáváš indoor trávu, co se dá sehnat v cofeeshopech s trávou člověka, který si to pěstuje doma v ČR pro svou potřebu, tak je ta česká stejná, možná i lepší. Pokud porovnáváš coffeshop a komerční chemickou trávu, na kterou běžně narazíš u dealera v ČR, tak je zase lepší ta z Holandska. Ale zase to není nic jednoznačnýho, záleží na co kde narazíš. Mě se kupříkladu stalo to, že jsem si v Amsterdamu ve spěchu před odjezdem koupil 3g WW a když jsem na to později mrknul, tak to byla nějaká šmelina posypaná jakýmsi práškem, takže hroznej poděl.
Původní příspěvek od crackonos
Pokud porovnáváš indoor trávu, co se dá sehnat v cofeeshopech s trávou člověka, který si to pěstuje doma v ČR pro svou potřebu, tak je ta česká stejná, možná i lepší. Pokud porovnáváš coffeshop a komerční chemickou trávu, na kterou běžně narazíš u dealera v ČR, tak je zase lepší ta z Holandska. Ale zase to není nic jednoznačnýho, záleží na co kde narazíš. Mě se kupříkladu stalo to, že jsem si v Amsterdamu ve spěchu před odjezdem koupil 3g WW a když jsem na to později mrknul, tak to byla nějaká šmelina posypaná jakýmsi práškem, takže hroznej poděl.
Presne to som sa im snazil natlacit do hlav, ale oni ze nie ze to proste musis zazit.
Presne sa s tvojim nazorom stotoznujem.
v amstru jsem byl 4krat a paradni zazitek to byl vzdycky,ale hlavne kvuli pohodove atmosfere a lidem,s kteryma jsem tam byl.nikdy jsem v coffikach nesehnal nic svetobornyho.na ulici to bylo samo neco jinyho,ale s travou,kterou prichazim do styku v cechach to nema nic spolecnyho.treba jsem mel jen smulu,kdo vi:-) ale potvrzuje mi to vic lidi.
Presne to som sa im snazil natlacit do hlav, ale oni ze nie ze to proste musis zazit.
Presne sa s tvojim nazorom stotoznujem.
P.S. tu WW si kupoval v shope???
Jojo, v cofeeshopu asi 50m od náměstí Dam. Jak říká Benji je to tam spíš o atmosféře, která má punc svobody nebo minimálně tolerance, ikdyž zase jak kdy a jak kde. Já jsem narazil na nejpoctivější marihuanu ne v Amsterdamu, ale v jednom menším městě, kde byl jedinej cofeeshop, ceny lidové a kvalita dobrá. Pokud se tam někdo chystá za nějakou ultramordou, udělá líp, když se poohlédne tady doma, je to o něčem jiným.
tak to ja sem jeste v cr nehulil nic tak dobryho jako v Rotterdamu
napr Ice nebo Super Power Haze
myslim ze v amsterdamu prodavaj turistum travu kterou by jinak holandan nekoupil
SpiderPig: Myslím, že při tom množství lidí, co se v Amstru točí, nejsou schopni je dělit na turisty a domácí a podle toho jim prodávat příslušnou trávu .... Respektive nedokážu si to absolutně představit