Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čůs,
Hele, já se na to dalčí zastřihávání vy*eru, nechám to tak, jak je... Vono si to poradí...
Jinak sem vám zapomněl říct, že zejtra vodjíždim na hory, ale tentokrát bez kytek .
Bude se mi o ně, doufám, starat máti...
Pic fandové mýho groweru,
Včera večír sem se vrátil a neska pro vás mám malou aktualizačku. Kytkám se tvoří 5. patro a za ten tejden mě mile překvapily. Navíc vítám do rodiny další kytičku - pravděpodobně B-52.
Čau, chtěl sem se zeptat, jesli bych už měl začít hnojit. Kytky sou v hlíně 5 tejdnů. Jestli ano, napiště mi prosím pár typů na nejlepší hnojiva v poměru kvalita×cena. Slyšel jsem, že je docela v poho BioBizz, tak kdyžtak jakej typ konkrétně...
Cau Hardy. Na vek 5 tydnu sou kyticky naky zakrsly, ale naky hnojiva bych jim kapnul. Bio Bizz by mely byt pro tebe dostacujici. na rust grow a na kvet bloom
Původní příspěvek od Seky Cau Hardy. Na vek 5 tydnu sou kyticky naky zakrsly, ale naky hnojiva bych jim kapnul. Bio Bizz by mely byt pro tebe dostacujici. na rust grow a na kvet bloom
Okay, díky. A k tomu zakrsnutí - měl sem je na horách, kde byl velkej rozdíl teplot a další jiný faktory, ale psal sem to už na začátku...
Jinak dík za doporučení hnojky, asi si jí koupim...
Čau, tak se zase hlásim. Nakonec sem si koupil Plagron Alga Grow, protože BioBizz v Growshopu neměli a na doporučení mi vybrali tohle, tak doufám, že mě jenom nevokradli... Neska sem jim dal poprví koštnout. Koupil sem si taky perlit, tak ho tam prdnu při dalšim přesazovánim. Můžu se zeptat, v jakym poměru se přidává do hlíny přibližně?
Plagron grow ?? proc ne, podle me je to drahe ale taky dobre tak proc ne :-)
Jenom se mi nezda jak je mas zasazene. Proc si radeji nekoupis nejakou hlinu a poradne kvetinace at maji kytiz dost mista na koreny. To muze byt jeden z duvodu proc jsou tak malinke. Nehlede na to ze mas tak malo hliny v tom kelimku .....
at to roste :-)
PS: podle me to mas zastrizene vpohode - ale nevim jak jsi natom se svetlem - at se ti to moc nezahusti. Uprime podle me je fim nahovno - to uz je lepsi klasika zastipnuti a muzes pocitat s rozdvojenim :-)
Původní příspěvek od humus flusus Ty vole proc to zastrihavas,ted vzdyt je to jeste mimino....Tak,az po 3 patre!Jsem zvedav,ti zdechne.... ne,ze bych to pral,ale nedavam ji sanci...
Zdar, zastřich sem to proto, aby sem to zkusil a věděl, jak na to příště, a aby se trochu zpomalil růst a to mi "pochválil" uživatel "Rascal33", taxi to dyžtak přečti (-je to na 2. stránce). Zatim mi to nechcípá a roste to (podle mě) v poho... Dík za tvůj názor...
citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer Zdravim
Plagron grow ??...
Zdár, hnojku, koukám, komentuješ f poho, taxem rád.
S tou hlínou - jakou bych si měl koupit? (moc prosím o radu), chtěl bych, aby to ještě vydrželo f tomdle a na out bych chtěl prosím ňáký doporučení. Pro perlit sem byl ve středu.
k tomu světlu - nevim, co si myslel tim "nezahusti", ale ty kytky nejsou fakt vůbec vytáhlý... Tak to please vysvětli pro beginning growera...
Původní příspěvek od humus flusus Ty jo sory,Ja sedival na prvnistranku nevsiml jsem si pokracovani....ty jo ono to fakt prezilo....
To se mi jako vysmíváš, jo ?Nebo se jen divíš tomu, že na tak chabý skušenosti mi to přežilo? Klíďo se mi zasměj, ale pochybuju, že ty si poprví vypěstoval 2 kila nejlepšího skéra...