Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od Mara69
No problém s tímto shopem, minulý týden jsem objednávál semínka od White Label Seeds, skvělá komunikace, seeds přišli celkem rychle a bezpečně zabalený, tak nevidím důvod, proč neobjednat [/QUOTE
zákon o návykových látkách za návykovou látku považuje pouze nadzemní část rostliny z rodu konopí, jejíž součástí je vrchlík. Čili semínka konopí nejsou považovány za návykové látky, tudíž pro jejich prodej nejsou kladeny žádná zvláštní omezení. Tudíž musíte splnit pouze zákonné povinnosti, které Vám stanovuje živnostenský zákon, případně obchodní zákoník.
souhlasím stím co píše andree99.jelikož jsem sám živnostník a pár věcí jsem si u nejmenováneho G-shopu kupoval,tak sy myslim že si žádnej seznam oni nikde nevedou.tim myslim jakože si ten a ten koupil tolik atolik semen.proně by to byla zbitečná administrativa a to samozřejmně stojí čas i peníze.tím pádem pokud si zajdete do G-shopu a koupíte si semena přímo v kamenym obchodě tak je poproblému.něco jiného muže být pokud si objednáte semena přes net..potom prodejce musí vystavit doklad o prodeji kde je uvedeno vaše jméno a to už by pak mohl někdo někde vyštourat komu to bylo vlastně určený.ale i tak podle mě je prodej legální.jsou to semena jako každý jiný takže prodejci se ničeho nedopouštějí.dopouštíme se toho až my když je zasadíme a vylezou ztoho nakonec pořádný salámy:-)
tod muj názor.
pic