Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » 400Watová mučírna Kokos & Aero
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

loleq a to chces pestovat jeste vetsi mistnost.......

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 22-03-2010 v 18:52 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

no ta bude až v zimě příští rok to už bude klid po bouři tet dám hezky na zahrádku ale lampu už riskovat nebudu tetkom aspon

Old Post 22-03-2010 v 18:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

Lidi omlouvámse fotečky budou ale nevím kdy fakt fofr sorry

jinak paličky rostou před očima a aero zatím bez problému jsem spokojený

Old Post 23-03-2010 v 18:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 36

Ták mám novinku co jsem se právě dozvěděl od mého nejmenovaného kamaráda od fízlů… Víte, jak poznáte, jestli jste odposlouchávaní!!! Pokud máte, napíchli mobil tak v 99% vám začne mobil normálně zvonit a jakmile to on zvedne je delší časová prodleva jako by jste se na chvilku neslyšely že on říká haló a vy ho neslyšíte a naopak a tak po 5s se dá vše do normálu…. Přišlo mě dobré se o tom zmínit pokud něco podobného zažijete více jak 4 během týdne hovory co by neměl nikdo jiný slyšet provádějte z telefonů a sim karet koupených od někoho komu je jedno jak se jmenujete a co děláte... Doufám, že se vám tyto rady budou hodit a všem přeju aby jste je nikdy nepotřebovaly

Old Post 25-03-2010 v 17:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 37

No sms beru ale hovory??max na měsíc a pak musí mazat toby musely mít PC jak svině

Old Post 26-03-2010 v 00:53 AM
Host
Host

Hydroponie Aero 46.den květu Příspěvek č. 38

Tak konečně nějaký upload a sehnal sem i foťák sice foceno za tmy ale aspon něco .. jinak kiti jsou 46den na 12/12 ale bohužel jak už jsem se zmiňoval na začátku threadu budu muset ve středu kosit dojedou mě rodiče a jejich známí atd tak at není průser to by mě chybělo

A pokud jde o aero tak dnes první závada přestala se točit triska ale do středy to budu prolévat vodou z vrchu a pořád to drží druhá triska ale jinak patent je to luxusní a funkční

Old Post 26-03-2010 v 15:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

..

Old Post 26-03-2010 v 15:51 PM
Host
Host

Hydroponie . Příspěvek č. 40

...

Old Post 26-03-2010 v 15:52 PM
Host
Host

Hydroponie .. Příspěvek č. 41

Vím že kitičky vypadaj nezrale ale bohužel mrzí mě to hned bych to nechal ještě ze 2 týdny ale jediné co mě těší že za chvilku budu sadit venku doufám že mě to pes nesežere

Old Post 26-03-2010 v 15:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 42

Tak právě mě napadla šílenost cokdybych tet nechal lampu svítit 48hodin a pak 48hodin tmy a kosa možná bych nadehnal jeden den jelikož budu 100% nechávat 48hod tmy...aspon to vyskouším no uvidíme co se stane pak dám vědět

Old Post 27-03-2010 v 13:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 43

držím palce...

Old Post 27-03-2010 v 15:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

díky jinak sem teda pustil lampu dnes ve 14hod a vypnuji až v pondělí a uvidíme znovu růst by neměla a pak dostane tmu a bohužel šmik

Old Post 27-03-2010 v 18:30 PM
IKONE
Stálý Člen

Karma uživatele IKONE - 95% PěstitelskáKarma uživatele IKONE - 95% PěstitelskáKarma uživatele IKONE - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

čus, já bych to nedělal, vem si, zase takovej rozdíl to nebude a akorát je budeš stresovat... Myslim že to za těch pár hodin světla nestojí

250W Kokos, 2xSS, 2x HDF, 2x Chronik

Old Post 27-03-2010 v 23:17 PM
IKONE je offline   Profil uživatele IKONE   Find more posts by IKONE   Foto galerie člena IKONE   Click here to Send IKONE a Private Message   Add IKONE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Hydroponie Příspěvek č. 46

asi máš pravdu akorát pujdou wat. nahoru navíc já mám 1 kw za 7kč je to síla ..

Takže dnes zhasnu a až do středy nechám ve tmě... potom i s kořeny zavěsím na půdu at to vyschne pak dám foto a malou tipovačku

jediné co nebude nebude smoke repotr tet hulit nemůžu jelikož jdu na pracovní lékařskou prohlídku která zahrnuje odběr moči a krve na drogy no nic ale doufám že to bude lepší než co jsem měl z minulého kola od nirvány to byl šit

edit.: právě jsem koukal do boxu a zjistilsem že těch 6ks co bylo v aeru je 2x až 3x větší než v těch 4x co jsou v květináčích "myslím paličky" je to asi tím že v aeru mají více živin respektive stálí přísun živin a více prostoru pro kořeny

Naposledy upravil 28-03-2010 v 12:25 PM

Old Post 28-03-2010 v 05:41 AM
Host
Host

Příspěvek č. 47

ve středu končím tak pokud budete chtít něco z mého vybavení kromě cool tuby ta už je zamluvená napište do PM co prodávám a ceny jsou uprostřed tohoto threadu

Old Post 28-03-2010 v 12:29 PM
Host
Host

Hydroponie [B]KOSA[/B] Příspěvek č. 48

Dámi a pánové změna dnes jsem bohužel musel pokosit škoda mohlo to být ještě ze 2týdny v boxu ale bohužel

Tet už chudinky vysí kořínkama vzhuru na půdě

Uvidíme kdy budou suché pak hodím foto suchého a pak ostříhaného nakonec až to bude suché a ostříhané dám soutěž o K+ prvním 3 vítězným typům zatím zdar

Old Post 29-03-2010 v 08:05 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás