Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták mám novinku co jsem se právě dozvěděl od mého nejmenovaného kamaráda od fízlů… Víte, jak poznáte, jestli jste odposlouchávaní!!! Pokud máte, napíchli mobil tak v 99% vám začne mobil normálně zvonit a jakmile to on zvedne je delší časová prodleva jako by jste se na chvilku neslyšely že on říká haló a vy ho neslyšíte a naopak a tak po 5s se dá vše do normálu…. Přišlo mě dobré se o tom zmínit pokud něco podobného zažijete více jak 4 během týdne hovory co by neměl nikdo jiný slyšet provádějte z telefonů a sim karet koupených od někoho komu je jedno jak se jmenujete a co děláte... Doufám, že se vám tyto rady budou hodit a všem přeju aby jste je nikdy nepotřebovaly
Tak konečně nějaký upload a sehnal sem i foťák sice foceno za tmy ale aspon něco .. jinak kiti jsou 46den na 12/12 ale bohužel jak už jsem se zmiňoval na začátku threadu budu muset ve středu kosit dojedou mě rodiče a jejich známí atd tak at není průser to by mě chybělo
A pokud jde o aero tak dnes první závada přestala se točit triska ale do středy to budu prolévat vodou z vrchu a pořád to drží druhá triska ale jinak patent je to luxusní a funkční
Vím že kitičky vypadaj nezrale ale bohužel mrzí mě to hned bych to nechal ještě ze 2 týdny ale jediné co mě těší že za chvilku budu sadit venku doufám že mě to pes nesežere
Tak právě mě napadla šílenost cokdybych tet nechal lampu svítit 48hodin a pak 48hodin tmy a kosa možná bych nadehnal jeden den jelikož budu 100% nechávat 48hod tmy...aspon to vyskouším no uvidíme co se stane pak dám vědět
asi máš pravdu akorát pujdou wat. nahoru navíc já mám 1 kw za 7kč je to síla ..
Takže dnes zhasnu a až do středy nechám ve tmě... potom i s kořeny zavěsím na půdu at to vyschne pak dám foto a malou tipovačku
jediné co nebude nebude smoke repotr tet hulit nemůžu jelikož jdu na pracovní lékařskou prohlídku která zahrnuje odběr moči a krve na drogy no nic ale doufám že to bude lepší než co jsem měl z minulého kola od nirvány to byl šit
edit.: právě jsem koukal do boxu a zjistilsem že těch 6ks co bylo v aeru je 2x až 3x větší než v těch 4x co jsou v květináčích "myslím paličky" je to asi tím že v aeru mají více živin respektive stálí přísun živin a více prostoru pro kořeny
ve středu končím tak pokud budete chtít něco z mého vybavení kromě cool tuby ta už je zamluvená napište do PM co prodávám a ceny jsou uprostřed tohoto threadu
Dámi a pánové změna dnes jsem bohužel musel pokosit škoda mohlo to být ještě ze 2týdny v boxu ale bohužel
Tet už chudinky vysí kořínkama vzhuru na půdě
Uvidíme kdy budou suché pak hodím foto suchého a pak ostříhaného nakonec až to bude suché a ostříhané dám soutěž o K+ prvním 3 vítězným typům zatím zdar