Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Steve Hou hou...pěkně sem to posral dnes zálivka s hnojkama... a já kokot neupravil PH poslední kapky jsem změřil a bylo to kolem 6,5 + malinko víc asi Myslíte že to bude mít fatální následky ??
Jestli si jam dal vodu s ph 6,5 tak se myslim vubec nic nedeje. zalezi co je podle tebe o malinko vic. Ale myslim ze to nabude mit zadny nasledky.jinak ti to jede pekne
No asi to moc řeším max kolem 6,8 - 7 ale snad budou ok...asi to fakt moc žeru když se třeba na 15 min zaseknu před boxem a jen čumím dovnitř nebo to je asi normalní? Jinak díky všem za K a pěstu zdar!!
čaute všicni! tak zatím to jede dobře žádné překážky se zatím nevyskytly...Ale mám dotaz...Mám problém s hlukem UFA setra se potřebuje vehementně učit a prý to hučí s čímž souhlasím... Nemáte někdo nějakej zlepšovák...zatím tedy ufo vypnuto což je chyba vím jsem si toho vědom, ale jinak by to muselo z baráku teda občas ho zapnu abych jim dal vzdoušk jinak ofuk jede nonstop
steve , nevim jak ostatni ale me to jede jen kdyz jede lampa , takze to jde rozlozit, pres noc to zapnu napr jednou na provetrani a zatim vse OK , jinak vim ze je jeden vetrak , nepamatuji si ted znacku co je bezhlucny , dale doporucuji odzvucene roury na odtah , mam je v loznici a takrka se da spat s ufem , myslim ze to tak o 1/2 ztlumi, jen napad mej se at roste
Mno nechtěl jsem to sem hned tak vpálit ...ale zapínám to taky jen když svítí lampa...tak jednou dvakrát to provzdušním a pohoda(takže asi podobně jako ty) ...zatím teda,- tak snad to tak vydrží díky za info...jinak ofuk je v poho ten se dá
Zítra nebo pozítří hodím nějaký foto jinak se holky pěkně vytahujou po slunku
zatím pěstu zdar!
Tak asi tahle : ted sem holky malinko potrápil dostali zalití až po 6 dnech..měl sem tam problémy s pár jedincema..nechtěli pořádně vyschnout + hnojky PH 6,0 + -
Počasí se zas změnilo a venku pěkně přituhlo což se projevilo i v místnosti kde je grow...tudíž teplota v noci 16 ve dne 23-25 stupňů.vlhkost 60-70%..lampa musela níž aby se holky ohřály
Jinak je to asi pěkně sere že už je přepnuto jeikož a poněvadž se holky vytáhly na brutálních 50 cm = docela brutální džungle trochu se toho bojím No zkoukněte nějaký foto a suďte...
Zatím pěstu zdar!! § Steve §
zdar Steve, taky mam ted problemy s nizkou teplotou. pres noc zde mam i 12-13 stupnu a jelikoz sem v plnem kvetu, tak mam navic pustenou ventilaci nonstop. no ja doufam ze uz neco vydrzi a zvladnou to. Jinak peknej bush, ani nevim co bych ti vytkl ci pochvalil. rote to krasne
no jo..tyo to už je docela málo no 12-13..ale myslím že to vydržej když jsem jel v létě venku tak mi vydržely i první sníh a bylo myslím i pod nulou teda to už nebylo léto...jinka aspoň venku svítí slunko tak ted pohoda když nesvítím tak 20 a při světle 25 +- Seky co jedeš za modelky?
zdar steve, toho vytiahnutia by som sa az tak nebal aj ked ako citam tak citam nevidim v kolkom dni kvetu vlastne su.. mne sa tahal S47 este asi tak 20 dni od prepnutia a vytiahol sa z 30cm na 55cm takze docela pohoda... a ten s47 hodne pripomina tieto tve kytky.... jinak vyzeraju pekne a neni co vytknout tak at sa dari
PS: jinak ta vybojka urcite prosviti 60 centimetrove keriky...... tym som si jist
Jj díkes no je to zatím 9 dnů na květu a přijde mi že se snad už zastavili a začnou plodit pořádný paldy ale kdyby ještě rostly místa mají dost jinak jsem to zas malinko prostříhl aby světlo bylo i dole, ale jak říkáš prosvítí to i dolů
Zatím čégo pěstu zdarec! §Steve§
hojte hoyte
Sou dotazz: V noci(resp. přez den) teplota 17 s vlhkostí 75% = přijde mi to docela dost ??
Za Lampy teplota 25-28 s vlhkostí 75-80%
Venku se drží pořád ta ......................... zima takže teplota za tmy docela bída za lepších podmínek kolem 20 stupňů.
A ještě jestli ste někdo nezkoušel takový ty nádobky jak někam dáte a pohlcuje to nadbytečnou vlhkost?? jestli by to třeba nepomohlo...?
Jinak jsem 11 dnů na květu a malinko se obávám plísně v těchto podmínkách
Tak nějak tak nevím no....