Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele Frankey sme doufam jeste trochu kámoši tak mě poslouchej.
Ty chudáčky co tam máš dej pryč.Bude to lepší pro tebe,tvou karmu,profil a elektroměr.Až dorazí kvalitní osazenstvo tak začnem uplně od znova.
ta hlína co tam máš bude ok.Jen ji vysušíme a vysterilizujem v mikrovlnce.Udělá pro kytky pořádný prostředí pomocí nějakýho foliovníčku nebo pet lahve a tak.
Jinak sem zjistil že voda v našem východo českém kraji má kolem 7,8Ph což je vražda....shooter:
Pročti třeba weby o chemii at víš co to vůbec znamená(pojem zasadití je pro tebe čínština)Měj se pěkně.(jinak napsat kiti může jen.....
to Purple: Ty seš dobrej frajer, píšeš mu tady, že "kiti" může napsat jen .... (každý, dle úvahy) a přitom napíšeš "prič" Nemluvě o tom, že máš chybu i v podpise. Omg, než někoho zkritizuješ, zamysli se nejdřív nad sebou a pak až něco piš.
Jinak s tím pH.. nejdřív zkus, jestli kytkám bude vadit, když vodu nebudeš upravovat. Mně se třeba kroutily u některejch modelů trošku listy, ale jinejm to nedělalo problém. Začal bych se tím zabývat, pokud bych viděl, že kytky nepřijímají nějaké živiny, jinak bych se na to vyprd. V hlíně to zas takovej problém nebude. Hlavně nechat zálivku odstát, ať se vypaří chlór. Navíc ve Tvém konkrétním případě bych řekl, že nebude mít cenu se s tím moc párat
Ahoj máte pravdu stoji to za prd... ..měl jsem v plánu to dojet jen pro potěšení a ne pro výnos .....teď se mi naskytla tahle příležitost tak ji využiji.....jinak děkuju za rady a kritiku Frankey
No,tohle nebylo pro potěšení a pro výnos to pod toudle "vatáží" je nesmysl..Další nesmysl je zabejvat se tu pravopisem,pro Purple i Frankey je to zjevně španělská vesnice..Ale to s pěstováním moc nesouvisí..
A neraď Medvěde proboha pěstiteli jakým je Frankey,aby neměřil Ph..ježiši,z kohoutku teče větš.přes sedm a z velký části bych řek,že to na tohle dojelo..Cesta pokus-omyl pro Frankeyho očividně nebude tou nejlepší,ať si radši od samýho začátku hlídá základní věci,a nečeká,jestli mu kyti něco ukážou,že je špatně,nebo mu to zas chcípne...
Věřim,že tě to neodradilo a že jedeš dál !!!! Naštuduj pořádně na Groweru základní věci a pokus se vyhnout fatálním chybám a uvidíš,že to půjde..Goodluck
to Vakiduvaje: ty mi chceš tvrdit, že u tohohle má cenu řešit pH?? jdi se bodnout navíc to bylo evidentně přelitý, než cokoliv jinýho. v začátcích se mi to stávalo taky, takže vím, jak to vypadá, když přeháníš zálivku. a než zas začneš psát něco ohledně toho pH, podívej se ke mně do threadu "foliák v lese," kde jsem zaléval chlorovanou vodou z kohoutku. Prohlídni si barvu kytek, které byly nádherně tmavě zelené. pH vody doma mám hodně přes 7. spíš záleží na volbě substrátu, v kupované levné hlíně z OBI to stálo za prd, zálivka stejná. tož asi tak.
to Frankley: až pojedeš hydroponii, pak měření pH v každém případě prováděj! pokud by kytky v hlíně trpěly nedostatkem živin způsobeným vysokým pH, pak to samozřejmě řeš taky. základ je kvalitní substrát a v tvém případě bys měl zvolit i jinou wattáž, ušetříš si plno starostí
jasne pH to je nejdulezitejsi, celej kybl ho stal tak 200 a bude si kupovat merak za 1000 i kapky jsou drazsi a jsou stejne na hovno a hlavne by me zajimalo jak bude shazovat pHcko kyselinou, kdyz takovy dve kytky zalejva maximalne pullitrem, kdyz ja davam tak mililitr na 25litru vody...nevim jestli se prodava pipeta po 0,00001 ml?
Původní příspěvek od MedvedBrtnik to Vakiduvaje: ty mi chceš tvrdit, že u tohohle má cenu řešit pH?? jdi se bodnout navíc to bylo evidentně přelitý, než cokoliv jinýho. v začátcích se mi to stávalo taky, takže vím, jak to vypadá, když přeháníš zálivku. a než zas začneš psát něco ohledně toho pH, podívej se ke mně do threadu "foliák v lese," kde jsem zaléval chlorovanou vodou z kohoutku. Prohlídni si barvu kytek, které byly nádherně tmavě zelené. pH vody doma mám hodně přes 7. spíš záleží na volbě substrátu, v kupované levné hlíně z OBI to stálo za prd, zálivka stejná. tož asi tak.
to Frankley: až pojedeš hydroponii, pak měření pH v každém případě prováděj! pokud by kytky v hlíně trpěly nedostatkem živin způsobeným vysokým pH, pak to samozřejmě řeš taky. základ je kvalitní substrát a v tvém případě bys měl zvolit i jinou wattáž, ušetříš si plno starostí
Pane Brtník,o kousek vejš radíš Frankyemu aby v PŘÍŠTÍM GROWU jel zálivku z kohoutku a bez měření Ph,aby počkal,co to udělá..To je pro začátečníka rada dosti pitomá..Protože až to něco udělá,tak si kytky úplně zbytečně projdou stresem a bůhvíjak se s tim chudák Frankey pak bude potýkat..A srovnávat první indoor pod úsporkou v kup.substrátu v kýblu, a černozem či co, namíchanou se zahradnickým substrátem v lese,no to si vod někud žuchnul,dyť víš prd,jaký Ph měl tvuj mix a jaký má v substrátu Frankey..A když víš prd,tak nejlepší rada bude asi vědět prd dál.že jo...Záleží totiž,jaký Ph dělá v médiu Ph substrátu dohromady s Ph vody,víme?A to se z různým substrátem může kurevsky lišit,ten výsledek,dyť ani Frankey ani ty nevíš,co mu z toho kohoutku teče....Neni jedinej rozumnej důvod,proč by měl začátečník chodit do neznáma a čekat,co to udělá..zvlášť když Ph test je za pade
to velkopěstitel tikisak :
sou i jiné způsoby,jak upravit Ph,než tvá slavná velkoobjemová kyselina..upravit třeba 2dcl vody na správný Ph neni nejmenší problém
Snížit PH lze např citronovou štávou.Stáčí malá kapička štávy z citronu a Ph je v normě
V outu kde se zasadí do země je upravovat blbost ale v indoru nebo v květináči je to alespon vhodné.Jinak bude nové osazenstvo tak už to nějak nepitvejte.Kytky budou nový PH v normě a kvalitní genetika tak co...!
Zdravím.....rozhodl jsem se že tam na květ dám 70W sodík!!Myslíte že to bude OK????nebo koupit ještě jednou 30w??seeds zatím nejsou moc k světu.Zatím Frankey
Zdravím growers.
Minulí týden jsem dal naklíčít 5 seeds,všechny vyklíčily tak jsem je ve čtvrtek dal do hlíny.Dnes jsem se podíval a 3 vylezly,zbylý 2 se k životu zatím moc nemají.Budu je přesazovat do většího květníku ale nevim jestli bude stačit!!!Přidávám nějaké fotky Frankey