Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » First indoor (kýbl) 30+18W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Hele Frankey sme doufam jeste trochu kámoši tak mě poslouchej.
Ty chudáčky co tam máš dej pryč.Bude to lepší pro tebe,tvou karmu,profil a elektroměr.Až dorazí kvalitní osazenstvo tak začnem uplně od znova.
ta hlína co tam máš bude ok.Jen ji vysušíme a vysterilizujem v mikrovlnce.Udělá pro kytky pořádný prostředí pomocí nějakýho foliovníčku nebo pet lahve a tak.
Jinak sem zjistil že voda v našem východo českém kraji má kolem 7,8Ph což je vražda....shooter:
Pročti třeba weby o chemii at víš co to vůbec znamená(pojem zasadití je pro tebe čínština)Měj se pěkně.(jinak napsat kiti může jen.....

Naposledy upravil 28-02-2010 v 13:20 PM

Old Post 28-02-2010 v 12:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

to Purple: Ty seš dobrej frajer, píšeš mu tady, že "kiti" může napsat jen .... (každý, dle úvahy) a přitom napíšeš "prič" Nemluvě o tom, že máš chybu i v podpise. Omg, než někoho zkritizuješ, zamysli se nejdřív nad sebou a pak až něco piš.

Jinak s tím pH.. nejdřív zkus, jestli kytkám bude vadit, když vodu nebudeš upravovat. Mně se třeba kroutily u některejch modelů trošku listy, ale jinejm to nedělalo problém. Začal bych se tím zabývat, pokud bych viděl, že kytky nepřijímají nějaké živiny, jinak bych se na to vyprd. V hlíně to zas takovej problém nebude. Hlavně nechat zálivku odstát, ať se vypaří chlór. Navíc ve Tvém konkrétním případě bych řekl, že nebude mít cenu se s tím moc párat

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 28-02-2010 v 13:12 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frankey
Stálý Člen

Karma uživatele Frankey - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ahoj máte pravdu stoji to za prd... ..měl jsem v plánu to dojet jen pro potěšení a ne pro výnos .....teď se mi naskytla tahle příležitost tak ji využiji.....jinak děkuju za rady a kritiku Frankey

30W+18W Firs indoor(kýbl)
Není důležité vypěstovat co nejvíce,je důležité si to pořádně užít.

Old Post 28-02-2010 v 13:44 PM
Frankey je offline   Profil uživatele Frankey   Find more posts by Frankey   Foto galerie člena Frankey   Click here to Send Frankey a Private Message   Add Frankey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

No,tohle nebylo pro potěšení a pro výnos to pod toudle "vatáží" je nesmysl..Další nesmysl je zabejvat se tu pravopisem,pro Purple i Frankey je to zjevně španělská vesnice..Ale to s pěstováním moc nesouvisí..
A neraď Medvěde proboha pěstiteli jakým je Frankey,aby neměřil Ph..ježiši,z kohoutku teče větš.přes sedm a z velký části bych řek,že to na tohle dojelo..Cesta pokus-omyl pro Frankeyho očividně nebude tou nejlepší,ať si radši od samýho začátku hlídá základní věci,a nečeká,jestli mu kyti něco ukážou,že je špatně,nebo mu to zas chcípne...

Old Post 01-03-2010 v 18:25 PM
Frankey
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Ahoj milý growers....Dnes sem dal na vaše rady a kitky šli pod kudlu!!!!! Děkuji vám moc za vaše rady a tipy...Pochopím když kostanu K-. Framkey

Old Post 02-03-2010 v 12:29 PM
Frankey je offline   Profil uživatele Frankey   Find more posts by Frankey   Foto galerie člena Frankey   Click here to Send Frankey a Private Message   Add Frankey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

Věřim,že tě to neodradilo a že jedeš dál !!!! Naštuduj pořádně na Groweru základní věci a pokus se vyhnout fatálním chybám a uvidíš,že to půjde..Goodluck

Old Post 02-03-2010 v 12:42 PM
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

to Vakiduvaje: ty mi chceš tvrdit, že u tohohle má cenu řešit pH?? jdi se bodnout navíc to bylo evidentně přelitý, než cokoliv jinýho. v začátcích se mi to stávalo taky, takže vím, jak to vypadá, když přeháníš zálivku. a než zas začneš psát něco ohledně toho pH, podívej se ke mně do threadu "foliák v lese," kde jsem zaléval chlorovanou vodou z kohoutku. Prohlídni si barvu kytek, které byly nádherně tmavě zelené. pH vody doma mám hodně přes 7. spíš záleží na volbě substrátu, v kupované levné hlíně z OBI to stálo za prd, zálivka stejná. tož asi tak.

to Frankley: až pojedeš hydroponii, pak měření pH v každém případě prováděj! pokud by kytky v hlíně trpěly nedostatkem živin způsobeným vysokým pH, pak to samozřejmě řeš taky. základ je kvalitní substrát a v tvém případě bys měl zvolit i jinou wattáž, ušetříš si plno starostí

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 02-03-2010 v 15:56 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

jasne pH to je nejdulezitejsi, celej kybl ho stal tak 200 a bude si kupovat merak za 1000 i kapky jsou drazsi a jsou stejne na hovno a hlavne by me zajimalo jak bude shazovat pHcko kyselinou, kdyz takovy dve kytky zalejva maximalne pullitrem, kdyz ja davam tak mililitr na 25litru vody...nevim jestli se prodava pipeta po 0,00001 ml?

Old Post 02-03-2010 v 17:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
to Vakiduvaje: ty mi chceš tvrdit, že u tohohle má cenu řešit pH?? jdi se bodnout navíc to bylo evidentně přelitý, než cokoliv jinýho. v začátcích se mi to stávalo taky, takže vím, jak to vypadá, když přeháníš zálivku. a než zas začneš psát něco ohledně toho pH, podívej se ke mně do threadu "foliák v lese," kde jsem zaléval chlorovanou vodou z kohoutku. Prohlídni si barvu kytek, které byly nádherně tmavě zelené. pH vody doma mám hodně přes 7. spíš záleží na volbě substrátu, v kupované levné hlíně z OBI to stálo za prd, zálivka stejná. tož asi tak.

to Frankley: až pojedeš hydroponii, pak měření pH v každém případě prováděj! pokud by kytky v hlíně trpěly nedostatkem živin způsobeným vysokým pH, pak to samozřejmě řeš taky. základ je kvalitní substrát a v tvém případě bys měl zvolit i jinou wattáž, ušetříš si plno starostí

Pane Brtník,o kousek vejš radíš Frankyemu aby v PŘÍŠTÍM GROWU jel zálivku z kohoutku a bez měření Ph,aby počkal,co to udělá..To je pro začátečníka rada dosti pitomá..Protože až to něco udělá,tak si kytky úplně zbytečně projdou stresem a bůhvíjak se s tim chudák Frankey pak bude potýkat..A srovnávat první indoor pod úsporkou v kup.substrátu v kýblu, a černozem či co, namíchanou se zahradnickým substrátem v lese,no to si vod někud žuchnul,dyť víš prd,jaký Ph měl tvuj mix a jaký má v substrátu Frankey..A když víš prd,tak nejlepší rada bude asi vědět prd dál.že jo...Záleží totiž,jaký Ph dělá v médiu Ph substrátu dohromady s Ph vody,víme?A to se z různým substrátem může kurevsky lišit,ten výsledek,dyť ani Frankey ani ty nevíš,co mu z toho kohoutku teče....Neni jedinej rozumnej důvod,proč by měl začátečník chodit do neznáma a čekat,co to udělá..zvlášť když Ph test je za pade

to velkopěstitel tikisak :

sou i jiné způsoby,jak upravit Ph,než tvá slavná velkoobjemová kyselina..upravit třeba 2dcl vody na správný Ph neni nejmenší problém

Naposledy upravil 03-03-2010 v 09:46 AM

Old Post 02-03-2010 v 17:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 42

Snížit PH lze např citronovou štávou.Stáčí malá kapička štávy z citronu a Ph je v normě
V outu kde se zasadí do země je upravovat blbost ale v indoru nebo v květináči je to alespon vhodné.Jinak bude nové osazenstvo tak už to nějak nepitvejte.Kytky budou nový PH v normě a kvalitní genetika tak co...!

Old Post 02-03-2010 v 18:26 PM
Host
Host

Příspěvek č. 43

Hele přesně tak,jen potvrzuješ,co tu píšu..To co píšeš je rozumný,pohlídat základní věci,nejsme v lese,že,tedy Frankeyho kýbl....tečka.

Naposledy upravil 03-03-2010 v 01:11 AM

Old Post 02-03-2010 v 18:32 PM
Frankey
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Ahoj growers!!Dnes mi člen Purle dal seeds!! Má je od člena MojeMalickost!!Mockrát děkuju. Jinak seeds jsem dal naklíčit . Frankey

Old Post 06-03-2010 v 12:28 PM
Frankey
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Zdravím.....rozhodl jsem se že tam na květ dám 70W sodík!!Myslíte že to bude OK????nebo koupit ještě jednou 30w??seeds zatím nejsou moc k světu.Zatím Frankey

Old Post 07-03-2010 v 21:02 PM
Frankey
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Zdravím growers.
Minulí týden jsem dal naklíčít 5 seeds,všechny vyklíčily tak jsem je ve čtvrtek dal do hlíny.Dnes jsem se podíval a 3 vylezly,zbylý 2 se k životu zatím moc nemají.Budu je přesazovat do většího květníku ale nevim jestli bude stačit!!!Přidávám nějaké fotky Frankey

Old Post 14-03-2010 v 15:24 PM
Frankey
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Kytky v boxu!!

Old Post 14-03-2010 v 15:27 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

skoda ze jsi to zasadil do jednoho kvetinace. Kdybys to rozesadil do jednotlivych kvetinacu tak se v pozdejsi fazi pestu vyhnes mnoha problemum.....

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 14-03-2010 v 16:25 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-05-2009 - First indoor-24W - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás