Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no abych pravdu rekl tak vubec neni potreba zastrihavat - zvlast ne na rustu. Spise uvazuju ze odstrihnu par malych vetvi protoze se mi zda ze se to vetvi az az ....
Jo mas pravdu - s tou vlhkosti me to taky napadlo ale zatim je vse OK. Je to cerstve drevo takze to tomu tak moc nevadi. Ale uvidime jak to zacne vysychat.
....stím potáhnutím dřeva folii nemůžu moc souhlasit . Jestli je to uplně syrový tak to začne plesnivět hned ale to myslím není ten případ a pokud je to polosyrové tak je stejně lepší když to bude dýchat . Uvidíš chce to hlídat ,ale neviděl bych to černě nechat to tak jak to máš . Ať se daří !
no taky si myslim ze je lepsi to nechat dychat - je to docela cerstve z pily tak at se to nezapari .... ale nemyslim si ze to bude delat nejaky problem ...... to spise bude problem se sololitem (ten bude chtit po tomhle pestu asi vymenit.
Takze uz jsem se dostal za treti tyden rustu. To znamena ze do konce tohoto tydne prepinam na kvet :-). Kyti mi krasne vyplnily moji pestirnu o pudorysu 50x50. Kazda ma tak cca 12 krasnych vetvi tak uvidime co se z toho vyvrbi :-)
Jo a ve ctvrtek jsem presazoval do 5,7L kvetinacu.
Tak a je tu pruser !!! Nevim jake mam klony. Jelikoz jsem to dostal od matkare ktery je ted vymazan tak si muzu jen domyslet co se mu stalo :-(.
Momentalne by to melo byt tak ze v predni rade jsou mandaly a vzadu super silver haze. Ale spise to vypada ze to je ssh vpravo a mandaly vlevo. Vyzna se tu v tom nekdo kdo by mohl poradit ?? Diky moc
po 22. dnech na rustu jsem konecne prepnul na kvet. Kyti zaplnilo cely prostor. Tim jak jsem je ohybal jsem uhlidal jejich velikost na 10-13 cm. Ale do sirky maji prez 25 cm. Takze ted na kvetu uz nebudu tak ohybat spise jenom vyrovnavat vysku. A urcite je trochu prostriham od spodku.
Jinak jsem je dneska zalil 1ml bloom, 1ml topmax, 1 ml bioheaven. S upravenym ph na 6,5
Teplota se zatim drzi v rozmezi 25-17°C Vlhkost je na 60%