Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kořeny pod textilií,zapomoci téčka jsem rozvedl vodu na kraje které zústávaly zanedbané a tohle je zvedlá textilie na tom rohu.mno co dodat.voda se tak dostává všude...
to je ten prcek,ale po proplachu nabral sílu a vypadá že povalí taky dostává extra příděl peroxidu.kořeny má ale stejně macatý jako ostatní,tak nevim proč je to taková brzda
všiml jsem se taky že část kořenů u prcka rostla nad textilí a podél stěny,takže byly skoro bez vody,přikryl jsem je pruhama další látky,tak uvidíme jestli to nebylo tim....
No právě že ta nejspíš plíseň se tam tvořila hlavně když to bylo přikrytý,když jsem to odkry a napral peroxidem hodně to vymizelo,takhle k nim mam přístup a vždy jednou za 3-4 to sjedu peroxidem znova,zašumí to a snad bude klid.Uvidíme